reageer als eerstzo 20 sep 2020

Clio Weken bij Auto Indumij

Gratis brandstofpas, extra hoge inruilprijzen en tot wel € 2.300,- voordeel!

Het zijn de Clio Weken bij Auto Indumij. Tot en met 30 september aanstaande profiteer je van extra veel voordeel op een nieuwe Renault Clio uit de Auto Indumij voorraad. Je voordeel kan oplopen tot maar liefst € 2.300,- + een extra hoge inruilprijs voor je huidige auto.

Nieuwe Clio Bi-Fuel met € 2.100,- Clio Weken voordeel

Kies je voor de nieuwe Renault Clio met Bi-Fuel motor? Dan profiteer je naast de gratis aanwezige lpg-installatie ook nog eens van de lage LPG literprijs aan de pomp en de luxe Zen uitrusting. En als je voor 30 september een Clio BI-Fuel uit voorraad koopt, krijg je daar bovenop ook nog eens 5 jaar fabriekskantine met een maximum kilometerstand van 70.000 en een brandstofpas ter waarde van € 250,- cadeau!

Met het Clio Weken voordeel van € 2.100,- is Clio Bi-Fuel al leverbaar vanaf € 16.290,- Meer weten? Bekijk onze Clio BI-Fuel actie op www.ikwileenclio.nl

Nieuwe Clio Life nu vanaf € 16.490,- rijklaar

Als één van de weinige Renault dealers in Nederland kan Auto Indumij de Clio Life uit voorraad leveren. Tijdelijk al verkrijgbaar vanaf slechts € 16.490,- En dat is incl. Pure Vision LED koplampen, airconditioning en de sportieve 15 inch wheelcovers.

Nog 2 x op voorraad: Clio Intens met € 2.300,- voorraadvoordeel

Wil jij genieten en comfort en luxe? Kies dan voor de Clio Intens uit de Auto Indumij voorraad. Tijdens de Clio Weken leverbaar met € 2.300,- voordeel en daarmee al te verkrijgen vanaf € 18.690,- Geniet met de Intens uitrusting van climate control, chromen omlijsting rond de zijruiten en sportieve 16 inch lichtmetalen velgen. Bekijk het Intens aanbod op www.ikwileenclio.nl

Kortom, laat de Clio Weken niet aan je voorbijgaan. Er zijn genoeg redenen om Auto Indumij online op renault-indumij.nl te bezoeken. Wil je de nieuwe Renault Clio liever live bij één van onze Renault Stores komen bekijken? Dat kan! Je bent van harte welkom bij Auto Indumij Barendrecht, Dordrecht, Etten-Leur en Oosterhout.

Reacties zijn gesloten.