reageer als eerstdi 2 mrt 2021

De eerste financiële meevaller van dit jaar: Renault Bedrijfswagendagen bij Auto Indumij!

Op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen? Dan is het nú erg goed zaken bij Auto Indumij. Je profiteert t/m eind maart van de eerste financiële meevaller van dit jaar!

4 jaar gratis onderhoud en tot 5 jaar 0% rente met flexi financial lease

Zorgeloos rijden met jouw nieuwe bedrijfswagen. Wie wil dat nou niet? Kies je nu voor een nieuwe Renault Kangoo, Trafic of Master, dan krijg je van ons tijdens de actieperiode 4 jaar gratis onderhoud cadeau! Ook profiteer je van tot wel 5 jaar 0 % rente op flex financial lease!

Luxe Work Editions
De keuze voor een nieuwe Kangoo, Trafic of Master is altijd de juiste. Met de compleet uitgeruste Work Editions wordt het leven aan boord nóg aangenamer. Standaard zijn de Work Editions voorzien van airconditioning en parkeerhulp in de achterbumper.

Snel uit voorraad leverbaar
In goed overleg met Renault Nederland hebben we een aantal Trafic en Master Work Editions extra kunnen inkopen. Deze bedrijfswagens zijn snel leverbaar en zonder uitzondering zeer compleet utgerust. Dit alles tegen een messcherpe prijs en voorzien van 4 jaar gratis onderhoud! Zo is een nieuwe Trafic Work Edition al leverbaar vanaf slechts € 19.990,- Bekijk deze actie op ikwileentrafic.nl

Bott laadruimteninrichting Actie!
Wil je liever een professionele laadruimteinrichting in jouw nieuwe Renault Bedrijfswagen? Tijdelijk geven we 50% korting op een bott laadruimteinrichting. Daarnaast krijg je ook nog eens een set Festool gereedschap ter waarde van € 650,- cadeau!

Bekijk onze acties online!
Kortom, genoeg redenen om Auto Indumij te bezoeken. Dat kan online, maar vanaf 3 maart ook weer in de showroom! Bekijk het complete Renault Bedrijfswagen aanbod op de speciale actiepagina https://www.renault-indumij.nl/acties/bedrijfswagens

Reacties zijn gesloten.