Het juiste cadeau uitkiezen voor een vriend of vriendin kan soms knap lastig zijn. Om die reden inspireren we je in dit artikel met een aantal cadeau ideeën zodat je met een leuk cadeau kunt aankomen op een verjaardag. (Foto: pexels.com)

Ritualspakket 

Ben je op zoek naar een cadeau voor een vriendin, dan zit je met een pakket van Rituals altijd goed. Het merk is de laatste jaren uitgegroeid tot een groot en bekend merk op het gebied van verzorgingsproducten. Met een Rituals pakket maak je van een douche of een bad een echte beleving. Ook qua budget is dit een prima betaalbaar cadeau.

Verjaardagskalender

Ook een leuke verjaardagskalender is een leuk cadeau om te geven. Er zijn allerlei leuke en originele kalenders te vinden. Een verjaardagskalender is een praktisch cadeau. Heb jij een vriendin die altijd verjaardagen vergeet? Geef haar dan een verjaardagskalender voor haar eigen verjaardag. De kans is groot dat ze geen verjaardag meer zal vergeten.

Fashionbon

Heb je een vriendin die dol is op shoppen? Dan zit je met een fashionbon altijd goed. Zelf iets uitkiezen is vaak lastig. Kledingkeuze is vaak erg persoonlijk. Daarom kun je haar het beste een fashionbon geven zodat ze zelf iets kan uitzoeken. Een fashionbon is trouwens niet alleen een goed idee voor vrouwen, ook mannen kun je erg blij maken met een fashionbon die ze kunnen gebruiken tijdens een dagje shoppen. 

Champagne

Een verjaardag moet gevierd worden. En hoe kun je dat beter doen dan met champagne? Een leuk cadeau voor iedere verjaardag is een gepersonaliseerd champagne pakket. Je kunt dit pakket zelf samenstellen voor een unieke ervaring. 

Sieraden

Van sieraden kun je er nooit genoeg hebben. Daarom zijn sieraden een geschikt cadeau voor de verjaardag van een vriendin. Je kent je vriendin natuurlijk erg goed en weet precies wat haar smaak is op het gebied van sieraden. Misschien kun je haar dat ene armbandje cadeau doen waar ze al een tijd naar op zoek is. Kortom, sieraden zijn een goede en veilige keuze voor een verjaardagscadeau. 

Een boek

Houd de persoon voor wie je een cadeau zoekt van lezen? Dan zit je met een boek altijd goed. Een boek zorgt voor ontspanning en stimuleert je hersenen. Een spannende thriller of een mooie roman is een prima cadeau idee. Weet je niet precies welk boek je moet geven? Dan kun je ook altijd kiezen voor een boekenbon, zodat de jarige zelf een goed boek kan uitzoeken.

Persoonlijk telefoonhoesje 

Met een persoonlijk telefoonhoesje kun je bijna iedereen blij maken. Kies een mooie foto uit en laat deze op het telefoonhoesje. Gemiddeld kijken mensen wel honderd keer per dag naar hun telefoon. Zo kijk je iedere keer weer naar die ene leuke foto en daarnaast is je telefoon ook nog eens goed beschermd. 

Een rugzak

Een rugzak is een item dat altijd in de smaak valt. Rugzakken zijn namelijk erg handig en je kunt ze niet genoeg hebben. Een rugzak is een leuk cadeau voor iemand die veel reist of voor iemand waarvan je weet dat zijn of haar rugzak net kapot is gegaan. Kies voor een rugzak met een extra vak voor een laptop, zo kan de jarige ook zijn laptop veilig transporteren. 

Speciale theepot

We hebben ze bijna allemaal in onze vriendengroep, die ene vriend of vriendin die gek is op thee. Houdt deze persoon ook nog van design en unieke dingen denk dan eens aan een speciale theepot. Wat dacht je van een Japanse of Marokkaanse theepot. Naast dat je deze op een speciaal plekje in je huis kunt zetten als accessoire, kun je er ook de heerlijkste thee mee zetten. Een multifunctioneel cadeau dus. 

Een kaartje voor een concert 

Een van de leukste dingen om te geven is een belevenis. Een ervaring blijft je altijd bij. Een concert van je favoriete artiest is een hele ervaring. Helemaal leuk als je het ook nog eens samen beleeft. Om deze reden is een kaartje voor een concert en er samen heen gaan een erg leuk verjaardagscadeau. 

Bioscoopbon

Net als een kaartje voor een concert is een ook een bioscoopbezoek een ervaring. Het geven van een bioscoopbon klinkt misschien wat minder origineel. Toch is het altijd een leuk cadeau om te krijgen. Naar een lekkere film gaan in de bioscoop is nooit een straf.