reageer als eerstwo 8 jan 2020

De leukste vragen voor het doen, durven of de waarheid spel

Als we in een groep zijn bij een feest of een verjaardag dan doen we graag een leuk spelletje. Je kunt een fruitkast op onlinecasinohex.nl spelen met je vrienden of familie, maar als je liever iets doet dat beter kan in een groep dan zou je kunnen kiezen voor het doen, durven of de waarheid spel. Dit spel kost helemaal geen geld, terwijl het ook geen voorbereiding vereist. Hartstikke eenvoudig dus, maar het biedt ook nog eens erg leuke entertainment!

Waarheid
Al moet gezegd worden, het vergt wel een klein beetje voorbereiding. Je moet namelijk wel vragen bedenken die je kunt stellen aan de andere deelnemers. Gelukkig zijn er ontzettend veel vragen die je zou kunnen gebruiken. Natuurlijk moeten ze wel wat spicy zijn, met andere woorden: ze moeten niet saai zijn. Een aantal voorbeelden van goede vragen zijn dan ook: Wat was het meest gênante moment van je leven? Wat is het gemeenste dat je in je leven hebt gedaan? Wie zou je het eerste doen van de mensen die deelnemen aan het spel? Deze vragen moet de speler dan natuurlijk beantwoorden met de waarheid.

Durven
Als de speler kiest voor durven dan mag hij of zij zelf bepalen of hij/zij de opdracht wel of niet wil uitvoeren die door de andere deelnemer wordt voorgesteld. Bij durven zal de vraag dus ook altijd beginnen met ‘durf je’. Net zoals doen geldt bij durven ook dat er ontiegelijk veel mogelijkheden zijn, al zijn ze hierbij ook vaak weer niet al te saai. Dit zijn een paar voorbeelden van vragen die je kunt stellen als een vorm van durven: Durf je een bericht naar je ex te sturen? Durf je hardop in de straat een liedje te zingen? Durf je de oksels van de andere deelnemers te ruiken?

Doen
De activiteiten voorgesteld bij doen worden ook wel dares genoemd. Als de speler hiervoor gekozen heeft dan is hij of zij verplicht om de opdracht uit te voeren die gegeven wordt door een andere speler. Natuurlijk geldt ook bij het doen dat de opdrachten vaak niet al te leuk zijn voor de speler. Voorbeeld hiervan zijn: Kus de persoon die naast je zit. Laat je spanken door een van de andere spelers. Gedraag je als een hond totdat je weer aan de beurt bent. Overigens kun je ook een site gebruiken die willekeurig een vraag of opdracht geeft.

Reacties zijn gesloten.