De nieuwste modellen van de iPad Pro en iPad Air 13 inch zijn een gigantisch succes. De vraag naar deze geavanceerde tablets is zo groot dat ze bijna niet aan te slepen zijn. Consumenten en professionals zijn razend enthousiast over de innovatieve functies en het elegante ontwerp van deze apparaten.

Compleet nieuw Pro-Design

De nieuwe iPad Pro heeft een compleet nieuw design dat zowel onvoorstelbaar compact als het dunste product van Apple ooit is. Met zijn slanke en draagbare vormfactor herdefinieert deze iPad wat mogelijk is met een tablet. Of je nu kiest voor het superhandzame 11‑inch model of het ruime 13‑inch model, je zult versteld staan van de kracht en veelzijdigheid die in dit ultradunne apparaat verpakt zit.

Ongelofelijke kracht en prestaties

De M4-chip maakt van de iPad Pro en M2-chip voor de iPad Air 11 en 13 inch echte krachtpatsers. Dit zorgt voor vloeiende multitasking, razendsnelle app-prestaties en grafische weergaven die je eerder alleen op high-end laptops zag. Creatieve professionals en zakelijke gebruikers kunnen allemaal profiteren van deze krachtige specificaties van de iPad Pro.

Nieuw ultra retina XDR-Display

Het nieuwe Ultra Retina XDR-display maakt gebruik van revolutionaire tandem OLED-technologie, wat resulteert in extreme helderheid, ongelooflijk nauwkeurige contrastverhoudingen en geavanceerde technologieën zoals ProMotion en True Tone. Dit biedt een ongeëvenaarde visuele ervaring. Met de referentiemodus kun je tijdens je workflows precies de juiste kleuren zien.

Ongekende Prestaties met M4

Maak kennis met M4, de nieuwste generatie Apple silicon. Dit is het brein achter de ongekende prestaties van de dunne en lichte iPad Pro. Dankzij de nieuwe display-engine zijn beelden accuraat, helder en kleurrijk. De krachtige GPU maakt ray tracing met hardware-acceleratie mogelijk, wat zorgt voor grensverleggende graphics. En dankzij de Neural Engine van M4 heb je met iPad Pro meer dan genoeg power voor AI.

Pro-Camerasysteem en geavanceerde functionaliteit

Schieten, bewerken en delen kan nu allemaal op één device dankzij het pro-camerasysteem met LiDAR-scanner, microfoons van studiokwaliteit en vier speakers. Leg 4K ProRes-video vast, sluit aan bij een videogesprek met de nieuwe landscape-camera aan de voorkant en maak nog scherpere scans van documenten met behulp van AI.

Bij Yorcom betaal je je iPad in 3 termijnen zonder rente, wie wil dat nou niet!

Bij Yorcom zijn de nieuwste iPad Pro en iPad Air bijna allemaal direct beschikbaar. Ondanks de hoge vraag zorgen wij ervoor dat onze klanten snel hun nieuwe apparaat in handen hebben. Mis deze kans niet en ontdek vandaag nog de mogelijkheden van deze indrukwekkende tablets.

Vergeet ook niet je iPad beschermhoes mee te bestellen, want die maakt echt het verschil in bescherming en gebruiksgemak.

Daarnaast kun je bij Yorcom je favoriete iPad zonder extra kosten in 3 termijnen betalen. Dit maakt het nog makkelijker om nu al te genieten van de nieuwste technologie.

Bezoek Yorcom vandaag nog om jouw nieuwe iPad te kopen!