Bent u schilder van beroep en gebruikt u daarom veel verf? Of bent u een amateurschilder, maar gaat u binnenkort veel verven? Dan is goede kwaliteit verf kopen topprioriteit. Waarschijnlijk bent u dan ook bekend met verf van het merk Remmers. Remmers werd in 1949 opgericht door Bernhard Remmers en is vandaag de dag nog steeds een familiebedrijf. U koopt hier de beste houtverven en -lakken en industriële lakken waarmee u iedere klus kunt klaren. Zoekt u maar bijvoorbeeld eens op verf remmers op Google om alvast een voorproefje te zien. Om u een beetje verder op weg te helpen, leest u hieronder meer informatie over Remmers verf en welke producten het populairst zijn!

Remmers Color muurverf

Wilt u muren schilderen, dan is Remmers Color muurverf een uitstekende keuze. Remmers Color is namelijk een geavanceerde muurverf verrijkt met siliconen, wat resulteert in beschermende eigenschappen tegen de groei van algen en schimmels. Deze verf is bedoeld als een afwerklaag voor oppervlakken van minerale aard. Wat de Remmers Color bijzonder maakt, is de waterbestendigheid en de uitzonderlijke doorlaatbaarheid voor damp en kooldioxide. Uiteraard heeft u de keuze uit talloze kleuren.

Remmers coating of impregneermiddel

Remmers coating gebruikt u als een extra beschermlaag voor op uw vloer. De coatings bestaan uit epoxy, een materiaal dat zowel buitengewoon robuust is als gemakkelijk te reinigen. Hierdoor vormt het de ideale keuze voor het coaten van garagevloeren. Een coating op basis van epoxy biedt aanzienlijke bescherming aan de garagevloer, waardoor schade en slijtage tot een minimum worden beperkt. Bovendien wordt de vloer hierdoor geschikt voor zwaardere belastingen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor Remmers impregneermiddel. Door de vloer met dit middel te impregneren, zorgt u als het ware voor een onzichtbare beschermlaag op de vloer. Combineren is ook zeker mogelijk. Voor dubbele bescherming brengt u eerst de Remmers impregneermiddel aan, waarna u met een laag Remmers coating eindigt.

Remmers beits en lazuur

Remmers beits en lazuur zijn geschikt voor toepassingen op hout. Lazuur trekt in het hout en beschermt het van binnenuit. Daarnaast biedt Remmers HK-lazuur bescherming tegen Uv-straling en andere weersomstandigheden. Remmers beitsen zijn ook geschikt voor buitenhout zoals schuttingen en meubels. Het beschermt net als lazuur ook tegen weersinvloeden en kan dienen als grondlaag. Combinatie van verschillende Remmers beitsen is ook mogelijk. Voor een transparante bescherming tegen vergrijzing gebruikt u bijvoorbeeld lichtgekleurd HK lazuur met andere beits naar keuze. Voor optimale UV-bescherming en kleurbehoud brengt u twee lagen Remmers Houtbeits Long Life UV aan voor langdurig behoud van de houtkleur.