reageer als eerstwo 1 jul 2020

De specialist: Het vrije vakantiegevoel

Regelmatig ben ik in gesprek met kennissen en vragen ze of een reisbureau ‘zo’n reis’ wel kan boeken. Ik beantwoord deze vraag altijd met “Wij kunnen alle soorten vakanties boeken, niets is onmogelijk”. Ik merk dat het imago van een reisbureau niet altijd klopt. Mensen denken dat je bij een reisbureau alleen voor ingewikkelde en verre vliegreizen terecht kunt. Wij hebben veel kennis van verre bestemmingen aangezien wij veel van de wereld zien, maar ook voor (rivier)cruises, kampeervakanties, wintersport, fly-drives, zonvakanties, citytrips en losse vliegtickets zit je bij ons goed. Dichtbij én ver.

Juist nu, merken we dat onze klanten behoefte hebben aan advies en voorbereiding. Er is vraag naar “corona-proof” vakanties. Vakanties waarbij je je vrij kunt voelen en zo min mogelijk rekening hoeft te houden met de medemens. Geen 1,5 meter afstand, maar comfortabel genieten met jouw reisgezelschap, net zoals thuis.

Voel de vrijheid met een camper
Gaan en staan waar jij wilt, dat kan met zo’n huisje op wielen. Een camperreis is perfect voor het gezin. Terwijl jij aan het rondrijden bent, spelen de kinderen in de zithoek. In de ochtend ontbijt je in de ochtendzon en ‘s avonds geniet je van de barbecue bij zonsondergang.
Een camperreis is “corona-proof”. De campers worden goed schoongemaakt en je hebt je eigen keukentje, toilet en douche, dus je hoeft niets met andere kampeerders te delen.
Maak eens een rondreis door Nederland. De afstanden zijn kort en een leuke camping heb je zo gevonden. Wandelen in de Veluwe, uitwaaien in Zeeland of toch de grens over naar onze buurlanden. Je kunt alle kanten op.

Een privé huisje
Een verblijf in een privé huisje, perfect toch? In ons land én in het buitenland zijn de meest bijzondere huisjes te vinden waar je het vrije vakantiegevoel ervaart. Verblijf jij in een boomhut of moderne strandvilla waarbij je direct met je voetjes in het zand belandt? Er zijn zelfs huisjes op het water. Zo vaar je op een ware blokhutboot door de Biesbosch.
In een privé huisje is alles aanwezig. Sommige huizen hebben zelfs een privé zwembad waar de kinderen eindeloos kunnen spelen.

Fietsvakantie
Deze tijd nodigt uit om Nederland en landen net over de grens te ontdekken. Hoe? Met de fiets! Je hoeft voor de Elfstedentocht geen schaatsen aan te trekken. Maak een schitterende fietstocht langs meren, bossen en weilanden én vergeet niet te pauzeren in de karakteristieke dorpjes. Ook eilandhoppen langs de Waddeneilanden is leuk met de fiets. Elk eiland heeft zijn eigen charme en je kunt na de fietstocht neerstrijken op een gezellig terrasje. Een groot voordeel van zo’n fietsreis is; het bagagetransport wordt voor je geregeld!

Travel Agent
Christa Blom – Bontekoe

Travel Store
Voorstraat 296
3311 ET Dordrecht
078 – 82 00 361
dordrecht@travelstore.nl
www.travelstore.nl

Reacties zijn gesloten.