DORDRECHT – Een groot deel van de Nederlanders heeft fietsen als hobby en velen van hen zijn in het bezit van een elektrische fiets. Fietsen is voor veel mensen belangrijk om lekker in beweging te blijven. Het aantal (eenzijdige) fietsongevallen is de laatste jaren echter fors toegenomen. Op- en afstappen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Steeds meer mensen kiezen er daarom voor om hun bestaande fiets om te laten bouwen tot een stabiele driewielfiets. Bike Totaal Isedoorn heeft veel ervaring met aangepast fietsen en organiseert op donderdag 15 juni een informatiedag.

Bike Totaal Isendoorn is dealer van de unieke ombouwmodule van het merk Tworby. Deze maakt het mogelijk om van vrijwel elke tweewieler een stabiele driewieler te maken. Op deze manier kan je de fiets behouden waar je zo aan bent gehecht. En tegelijkertijd kun je toch veilig op pad en zelfstandig in beweging blijven. Op afspraak kunt je altijd bij Bike Totaal Isendoorn terecht om de mogelijkheden te bespreken en een proefrit te maken op de demofiets.

Op donderdag 15 juni wordt er, in samenwerking met Tworby, bij Bike Totaal Isendoorn van 10.00 tot 13.00 uur een driewieldag georganiseerd. Locatie: Admiraalsplein 2, 3317 BA Dordrecht. Aanmelden voor de driewieldag is niet nodig, voor koffie en thee wordt gezorgd.