Tegenwoordig is het nog vaak zo dat tijdens de lunchpauze werknemers een wandeling maken naar de supermarkt om eten te halen of broodjes eten die ze thuis hebben gemaakt. De meeste lunches zijn vaak redelijk ongezond en daarnaast eet je dus niet samen met al je collega’s. Een heerlijke verse lunch van de Buurtboer maakt het verschil! Tijdens de lunchpauze genieten van een heerlijk verse lunch met al je collega’s houd je werknemers gezond. Daarnaast werkt het ook nog eens als teambuilding!

Ambachtelijke producten voor een verse lunch

Voor een gezonde lunch op werk in Amsterdam wil je natuurlijk niet te veel geld kwijt zijn. De kosten van de Buurtboer zijn volledig zelf te bepalen afhankelijk van de voorkeuren van jou en de medewerkers. De lunch bestaat uit ambachtelijke producten bereid door kleine bedrijfjes in de buurt. Zo is er bijvoorbeeld vers brood beschikbaar, biologische spreads en goede salades en kazen. Daarnaast kan je ook soep en vers fruit regelen tijdens je lunch.

Naar wens

Een lunch op werk in Amsterdam kan volledig worden afgesteld naar je wensen. Heb je behoefte aan vers fruit? Dan kan dat geregeld worden. Heb je een allergie of vind je iets echt niet lekker? Per lunch kan je persoonlijke voorkeuren aanvullen om de lunch zo goed mogelijk te regelen. Ook hoeft de lunch niet elke keer hetzelfde te zijn. Behoefte aan variatie? Dan kan de lunch gemakkelijk worden aangepast!

Korting

Een lunch op het kantoor kost afhankelijk van je voorkeuren vanaf 4.25 euro per persoon. Als je de lunch voor een weekje wilt uitproberen kan je dit zelfs doen met 25 procent korting! De lunch wordt in de ochtend geleverd in kratjes. Het enige wat je hoeft te doen is de tafel dekken en met al je collega’s gezellig aan de tafel te gaan zitten.

De voordelen van een gezonde lunch

Een gezonde lunch brengt veel voordelen met zich mee. Zo heb je bijvoorbeeld minder werknemers die ziek worden vanwege ongezond eten en wordt het team ook nog eens aangesterkt. Tijdens de lunch kan het gehele team aan een tafel lekker kletsen over alles en niets. Het enige wat er moet worden gedaan is de tafel dekken en weer afruimen. Het eten wordt gebracht in koeltassen en kratjes. Alles wordt kort van tevoren bereid om het zo vers mogelijk te houden.

Lees meer over de werkwijze van de Buurtboer.