Met de KPN overstapservice wordt overstappen naar KPN wel heel makkelijk waardoor je profiteert van alle voordelen van KPN alles in 1. Ontdek wat je via Allesin1info.nl allemaal kan met dit alles-in-1 pakket bestaande uit internet, tv en vast bellen.

Glasvezel of DSL-Internet

Wat betreft internet kun je kiezen tussen glasvezel of DSL-internet, afhankelijk van je adres. Met de postcodecheck kun je heel makkelijk kijken of er glasvezel internet van KPN bij jou in de buurt beschikbaar is. Het voordeel van glasvezel is dat het veel sneller en stabieler is dan DSL-internet, je krijgt altijd de snelheid geleverd waar je voor hebt gekozen. Bovendien kun je net zo snel downloaden als uploaden. Met DSL-internet ben je gebonden aan het verzamelpunt in je buurt en afhankelijk van de afstand tussen dit punt en je huis. Hierdoor heb je altijd te maken met snelheidsverlies. Afhankelijk van de omvang van je huishouden kun je kiezen voor een internetpakket van 50, 100, 200 of 1000 Mbit/s download.

Interactief tv-kijken
Met het KPN alles-in-1 pakket kijk je televisie via internet, ook wel interactief tv-kijken genoemd. KPN slaat namelijk tv-programma´s op in de Cloud. Het voordeel hiervan is dat de tv-ontvangers compact blijven en dat je altijd bij je opnames binnen je KPN-omgeving kan. Let er wel op dat je alleen de regionale omroepen bij je in de buurt kunt ontvangen en niet die aan de andere kant van het land. Mocht je toch bepaalde programma´s missen, dan is het altijd mogelijk om buiten het alles-in-1 pakket te kiezen voor bijvoorbeeld een extra zenderpakket of het huren van een film. Bovendien biedt KPN binnen het alles-in-1 pakket 4K-televisie aan waardoor je tv kunt kijken met een hogere resolutie en dus scherper beeld krijgt. Je hebt hier wel glasvezel en een tv die deze Ultra HD verbinding ondersteunt voor nodig.

Vast bellen
Naast internet en tv zit vast bellen ook in het alles-in-1 pakket van KPN. Naast het vaste bedrag dat je betaalt voor het alles-in-1 pakket, betaal je een variabel bedrag afhankelijk van het aantal gebelde minuten. 08 en 09-nummers vallen buiten het pakket. Mocht je veel bellen met de vaste telefoon dan kan het handig zijn om een extra belpakket aan te schaffen.

Maak eenvoudig de switch naar KPN
Overstappen naar KPN is heel makkelijk. Je hoeft alleen te checken wanneer je contract bij je huidige provider afloopt. Zodra dit contract is afgelopen stap je gratis en zonder problemen over naar KPN. Maak je geen zorgen over gedoe, KPN regelt met de overstapservice voor jou de overstap. Neem contact op met Allesin1info.nl en kom bij het overstappen in aanmerking voor leuke kortingen, acties of cadeau´s.