Het afsluiten van een ZZP hypotheek op de computer in Dordrecht en het openen van een spaarrekening voor ZZP’ers bij de NIBC biedt zelfstandigen zonder personeel (ZZP’ers) een solide financiële basis en diverse mogelijkheden om hun financiële doelen te realiseren. In dit uitgebreide artikel gaan we dieper in op de voordelen en mogelijkheden van het afsluiten van een ZZP hypotheek en het openen van een spaarrekening voor ZZP’ers bij de NIBC, en bieden we een gedetailleerd overzicht van de stappen die nodig zijn om deze financiële producten aan te vragen.

ZZP hypotheek bij de NIBC 

Als ZZP’er kan het lastig zijn om een  hypotheek af te sluiten, omdat banken vaak strenge eisen stellen aan het inkomen en de stabiliteit van het inkomen. Bij de NIBC wordt echter specifiek rekening gehouden met de financiële situatie van ZZP’ers, en bieden ze diverse voordelen en mogelijkheden met betrekking tot de ZZP hypotheek:

 1. Maatwerkadvies: Bij de NIBC ontvang je persoonlijk advies op maat van ervaren hypotheekadviseurs die gespecialiseerd zijn in het begeleiden van ZZP’ers. Zij helpen je bij het vinden van de hypotheek die het beste aansluit bij jouw financiële situatie, wensen en toekomstplannen.
 2. Flexibele acceptatiecriteria: De NIBC hanteert flexibele acceptatiecriteria voor ZZP’ers, waardoor je ook als zelfstandige zonder vast dienstverband in aanmerking kunt komen voor een hypotheek. Hierbij wordt onder andere gekeken naar de resultaten van de afgelopen jaren en de verwachte toekomstige inkomsten.
 3. Aantrekkelijke rentetarieven: De ZZP hypotheek van de NIBC biedt concurrerende rentetarieven, waardoor je profiteert van een gunstige rente gedurende de looptijd van je hypotheek. Dit kan helpen om de maandelijkse lasten betaalbaar te houden en financiële zekerheid te bieden.
 4. Flexibele voorwaarden: De ZZP hypotheek van de NIBC heeft flexibele voorwaarden, waardoor je de hypotheek kunt afstemmen op jouw specifieke behoeften en mogelijkheden. Dit omvat onder andere de hoogte van de hypotheek, de looptijd, de rentevastperiode en de aflossingsvorm.
 5. Snelle en transparante afhandeling: De NIBC staat bekend om zijn efficiënte en transparante afhandeling van hypotheekaanvragen. Met een snelle doorlooptijd en duidelijke communicatie word je snel en adequaat geholpen bij het verkrijgen van je ZZP hypotheek.

Spaarrekening voor ZZP’ers bij de NIBC

Naast het afsluiten van een ZZP hypotheek, biedt de NIBC ook de mogelijkheid voor ZZP’ers om een spaarrekening  te openen. Spaarrekening rente kan een waardevol instrument zijn voor het opbouwen van een financiële buffer en het realiseren van langetermijndoelen, en bij de NIBC zijn er verschillende voordelen verbonden aan het openen van een dergelijke rekening:

 1. Aantrekkelijke rentetarieven: De NIBC biedt aantrekkelijke rentetarieven op haar spaarrekeningen, waardoor je spaargeld optimaal rendeert. Met een spaarrekening voor ZZP’ers bij de NIBC profiteer je van een competitieve rente die je vermogen gestaag laat groeien.
 2. Veiligheid en zekerheid: Bij de NIBC staat de veiligheid van je spaargeld voorop. Je kunt erop vertrouwen dat je geld veilig is gestald bij een betrouwbare en solide financiële instelling, en dat je kunt profiteren van de bescherming van het Nederlandse depositogarantiestelsel.
 3. Flexibele toegang: Met een spaarrekening voor ZZP’ers bij de NIBC heb je flexibele toegang tot je spaargeld. Je kunt op elk gewenst moment geld storten of opnemen, zonder dat daar extra kosten aan verbonden zijn. Dit geeft je de vrijheid om je spaargeld te gebruiken wanneer het jou uitkomt.
 4. Geen verborgen kosten: Bij de NIBC hanteren ze een transparant beleid als het gaat om kosten en tarieven. Er zijn geen verborgen kosten verbonden aan het openen of beheren van een spaarrekening voor ZZP’ers, waardoor je altijd precies weet waar je aan toe bent.

Hoe kan je een ZZP hypotheek en spaarrekening openen bij de NIBC?

Het openen van een ZZP hypotheek en spaarrekening bij de NIBC is eenvoudig en overzichtelijk. Hier zijn de stappen die je moet volgen om deze financiële producten aan te vragen:

 1. Informeer jezelf: Begin met het informeren naar de verschillende hypotheekmogelijkheden en spaarproducten die de NIBC aanbiedt voor ZZP’ers. Zo krijg je een duidelijk beeld van de opties die het beste bij jouw financiële situatie en doelen passen.
 2. Maak een afspraak: Maak vervolgens een afspraak met een hypotheekadviseur van de NIBC die gespecialiseerd is in hypotheekaanvragen voor ZZP’ers. Tijdens dit gesprek zal de adviseur je financiële situatie in kaart brengen, je wensen en doelen bespreken, en je adviseren over de beste hypotheek- en spaar oplossingen voor jou.
 3. Vul de benodigde documenten in: Na het adviesgesprek ontvang je van de NIBC een overzicht van de benodigde documenten en informatie die je moet aanleveren om je hypotheekaanvraag en spaarrekening te kunnen openen. Zorg ervoor dat je alle gevraagde documenten compleet en correct aanlevert.
 4. Hypotheekaanvraag indienen: Nadat je alle benodigde documenten hebt aangeleverd, zal de NIBC je hypotheekaanvraag in behandeling nemen. Dit omvat onder andere een financiële toetsing en het beoordelen van je kredietwaardigheid als ZZP’er.
 5. Spaarrekening openen: Tegelijkertijd met het indienen van je hypotheekaanvraag kun je bij de NIBC ook een spaarrekening openen voor ZZP’ers. Dit kan vaak online of tijdens een afspraak bij een bankfiliaal.
 6. Aanvaarding en afsluiting: Als je hypotheekaanvraag wordt goedgekeurd en je spaarrekening is geopend, ontvang je van de NIBC een aanbod. Als je akkoord gaat met dit aanbod, wordt de hypotheek definitief afgesloten en kun je beginnen met sparen en je financiële doelen voor de toekomst realiseren.