reageer als eerstma 13 jan 2020

Goede bureaustoelen zijn onmisbaar op ieder kantoor

Om ergonomisch te kunnen werken conform de geldende ARBO-richtlijnen zijn bureaustoelen onmisbare elementen op het kantoor van ieder bedrijf. Een goede zithouding zorgt immers voor een hogere arbeidsproductiviteit en voorkomt rug- en nekklachten. De webshop van De Projectinrichter biedt u de keuze uit ergonomische bureaustoelen die geschikt zijn voor intensief en langdurig gebruik en zijn geproduceerd van duurzame materialen. In de grote collectie van maar liefst 250 verschillende merken vindt u bureaustoelen voor elk budget en in iedere gewenste uitstraling. Ook voor de bureaustoelen van het populair merk Herman Miller bent u er aan het juiste adres. Deze worden door het hele land en dus ook in de regio Dordrecht bij uw bedrijf bezorgd.

Juiste houding
Bureaustoelen van goede kwaliteit zijn essentieel op iedere werkplek. Brengen uw medewerkers het grootste deel van hun werkweek zittend door achter hun bureau? Als zij niet de juiste houding kunnen aannemen, riskeren zij lichamelijke klachten van verschillende aard. In het belang van hun gezondheid zijn de juiste bureaustoelen noodzakelijke investeringen. Zo voorkomt u als werkgever bij hen de kans op onder andere: nek- en schouderklachten, hoofdpijn, RSI en rugklachten. Er zijn uiteenlopende zaken waarmee u rekening dient te houden bij het selecteren van geschikte bureaustoelen. Afhankelijk van de business van uw organisatie en de mensen die bij u werken, kunt u bij De Projectinrichter de juiste keuze maken. Zitten uw medewerkers constant op hun plek of staan zij regelmatig op? Wenst u op uw kantoor actieve bureaustoelen of juist exemplaren met een fraaie esthetiek? Ook is het van belang dat een bureaustoel goed is in te stellen. Op deze manier zitten alle medewerkers in een prettige en ontspannen houding aan hun bureau. Voor balans en veiligheid zijn goede bureaustoelen van geremde zwenkwielen voorzien.

Duurzaam en ergonomisch
De Projectinrichter heeft een aanbod dat bestaat uit zo’n 250 gerenommeerde merken. Hiermee mag de specialist zich rekenen tot één van Nederlands grootste onafhankelijke aanbieders op het gebied van projectinrichting. Het populaire merk Herman Miller biedt met prachtige bureaustoelen duurzame oplossingen voor het inrichten van werkplekken. Herman Miller ontwerpt deze producten met het oog op de specifieke voorkeuren van de gebruikers. Dit merk dankt haar goede naam aan het toonaangevende design, de innovatieve kracht, de kwaliteit en de duurzaamheid. De designers van Herman Miller focussen zich de laatste jaren op naast ergonomie, met name op bureaustoelen vervaardigd uit materialen die het milieu minimaal belasten.

Designklassiekers
Met de hoogwaardige Cradle to Cradle gecertificeerde bureaustoelen biedt deze marktleider dus duurzame oplossingen voor het inrichten van iedere werkplek. Het bedrijf Herman Miller bestaat al meer dan honderd jaar en hecht naast het milieu veel waarde aan gezondheid, maatschappelijke dienstverlening en design. Herman Miller werkt samen met vooraanstaande designers zoals Studio 7.5, Forpeople, Bill Stumpf en Sam Hecht + Kim Colin. Dit resulteert niet alleen in mooie ergonomische bureaustoelen. Een reeks designklassiekers is te zien in het New York Museum of Modern Art.

Instructie bij u op kantoor
Voor een sublieme impressie van het brede assortiment bureaustoelen geven de experts van De Projectinrichter u graag een vrijblijvende instructie bij u op kantoor. De nieuwste Arbonormen komen hierbij aan bod net zoals ieder technisch en ergonomisch aspect. Is uw bedrijf gevestigd in de regio Dordrecht? Proefplaatsing van bureaustoelen is ook daar altijd mogelijk. Wilt u de bureaustoelen en andere artikelen van De Projectinrichter in het echt bewonderen? In de vestiging in Rotterdam bent u van harte welkom!

Voor vragen neemt u contact op via: info@deprojectinrichter.com of door te bellen met 088 – 650 12 34.

Reacties zijn gesloten.