Dordt! De stad die als tweede in Nederland stadsrechten verwierf en daarmee een stad is vol geschiedenis, verhalen, prachtige panden en bovenal hardwerkende en gezellig mensen. Én de stad die door de Maas verbonden is met Rotterdam; de stad waar wij van Goede Buur Silent Disco pakketten samenstellen en verhuren aan klanten door heel Nederland. Kleine tuinfeestjes, zakelijke bijeenkomsten of festivals krijgen met een silent disco een nieuwe dimensie. Nieuwsgierig naar wat een silent disco is en hoe het werkt? We brengen je graag op nieuwe ideeën en leggen het hier uit. 

Met een silent disco krijg je thuis een pakket met koptelefoons, zenders en, als je wil, accessoires. Het enige wat jij moet doen is je vrienden uitnodigen en een leuke plek uitzoeken waar jullie een fantastisch feestje neer kunnen zetten. Aangezien een silent disco geen geluidsoverlast geeft en de zenders draadloos (optie) zijn kun je letterlijk overal een feest geven. Denk bijvoorbeeld aan een mooi park in Dordrecht of gewoon thuis in de tuin. 

Als jij een mooie locatie hebt uitgekozen en je vrienden hebt uitgenodigd ben je zo goed als klaar. Tijd om de muzieklijstjes te maken of in ieder geval te zoeken. Je kunt ook een thema verzinnen voor je feest, zo heb je meteen een leuk uitgangspunt voor de hitjes in de afspeellijst. Geef iedereen een koptelefoon, zet de zenders aan en feesten maar! Wanneer je meerdere zenders besteld kunnen er meerdere afspeellijsten tegelijkertijd worden afgespeeld. Ideaal voor een gevarieerd publiek.

Geef je je feestje op een plek waarbij je stroom tot je beschikking hebt dan kan je ook verschillende accessoires bestellen. Denk hierbij aan discoballen, laserlichten en blacklights. Hiermee maak je van iedere ruimte een echte feestlocatie. Want onder je keukenlamp feesten is ook niet alles. En mocht je nou echt alles uit de silent disco ervaring willen halen? Bestel dan ook nog een karaoke set erbij! Je krijgt dan twee microfoons thuis gestuurd waarbij iedereen zijn beste zangkunsten kan laten horen. Is het erg vals? Dan zet je je koptelefoon wat zachter of gewoon op een andere zender. Zo gepiept! 

Twijfel niet langer en probeer het eens! Zo bestel je niet alleen de koptelefoons bij Goede Buur, maar ben je ook nog eens zelf een Goede Buur!