reageer als eerstdo 9 mei 2019

Het is weer bijna zover: Auto Indumij loopt mee in Verkerkloop 2019!

DRECHTSTEDEN – Op woensdagavond 15 mei zal de 42ste editie van de Verkerkloop georganiseerd worden in Zwijndrecht. Auto Indumij heeft zich sinds enkele jaren als sponsor aan de Verkerkloop verbonden. Ook dit jaar zal Auto Indumij present zijn met een bedrijventeam, met als teamcaptain Ruud Heestermans van de afdeling marketing.

De vorige editie van de Verkerkloop in 2018 was een groot succes. Met 3400 deelnemers is er in totaal 23.500 euro voor het goede doel opgehaald. Dat was een Schoolbus voor natuureducatie in de Zwijndrechtse Waard. Stephan Jongbloed, lid van organisatie van de Verkerkloop: “Het was heerlijk loopweer, iedereen was in een goed humeur en had zin om er samen met ons een echt hardloopfeest van te maken. Naast het plezier heb ik al van verschillende kanten gehoord dat er persoonlijke records zijn gebroken. Onze gewenste combinatie van fun en prestatie is dus goed gelukt. We zijn ook weer trots op de meer dan 130 vrijwilligers die alle lopers goed hebben ontzorgd!”

Goede doel 2019

“Voor de 42ste editie van de Verkerkloop, op 15 mei 2019, gaan we ons inzetten voor de stichting Support Casper. Iedere dag sterven er acht mensen aan alvleesklierkanker in Nederland. Vaak binnen een jaar. Wij willen daar verandering in brengen door onderzoek te steunen naar nieuwe behandelmethoden. Samen met Rotaryclub Zwijndrecht Waal en Devel gaan we ons inzetten voor dit doel!” Kijk voor alle informatie op www.supportcasper.nl

Auto Indumij

Auto Indumij sponsort een aantal lokale evenementen in de regio. Roger Dellemijn, marketing manager van Indumij:” Wij kiezen onze sponsordoelen zeer bewust uit. Belangrijk voor ons is dat de regio waarin wij opereren ook echt betrokken is tijdens een evenement. De Verkerkloop is daar een mooi voorbeeld van, maar ook sponsoren wij de Truckrun in Barendrecht, een groot evenement in de regio Rijnmond. Extra leuk is het wanneer medewerkers van Indumij meedoen, zoals bij de Verkerkloop waarmee we met een team van vijf Indumij-ers aan de start zullen verschijnen.

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

Reacties zijn gesloten.