Hydrauvision is specialist en koploper in aandrijftechniek. We zijn wereldwijd actief als veelzijdige totaalaanbieder van hydraulische en elektrische aandrijvingen. We ontwerpen, produceren, onderhouden, reviseren en verhuren hydraulische systemen en leidingwerk voor tal van industriële bedrijven, internationale bagger- en offshorebedrijven, weg- en waterbouw en andere bedrijfstakken waarin aandrijftechniek een rol speelt. Deze bedrijven vinden in Hydrauvision de partner waarvoor geen uitdaging te groot is.

Heel divers
De projecten waar we aan werken, lopen qua aard, grootte en complexiteit sterk uiteen. Zo kunnen we niet alleen innovatieve megaprojecten ontwerpen, installeren, opstarten en onderhouden, maar verzorgen we ook periodiek onderhoud van hydraulische machineparken en het reviseren of repareren van aandrijftechnische installaties en componenten. En met ‘we’ bedoelen we onze medewerkers. Zij zijn degenen met de technische kennis en kunde. Zij combineren hoogwaardige engineering met inventiviteit, vasthoudendheid en de wil om iedere klant zo goed mogelijk te bedienen. Zij zijn Hydrauvision.

Aan de slag als servicemonteur?
Al onze medewerkers hebben één belangrijk ding met elkaar gemeen: hart voor techniek. Want daar zit onze kracht in. Voor onze servicevestiging in Dordrecht zijn we op zoek naar servicemonteurs. Een afwisselende baan waarbij je samen met een team van enthousiaste collega’s werkt aan mooie projecten. Niet alleen in de werkplaats, maar ook op locatie bij de klant. Ieder dag is anders. Daarnaast bieden we je de kans om jezelf te ontwikkelen, bij te leren en door te groeien.

Bekijk hier het filmpje van servicemonteur Rowdy!

Enthousiast?
Heb jij hart voor techniek en lijkt de functie van servicemonteur je wel wat? Kom dan eens een kijkje nemen in onze werkplaats of ga naar www.hydrauvision.com/werkenbij. Hier vind je meer informatie over Hydrauvision en onze vacatures. Natuurlijk kun je ook contact opnemen met één van onze HR medewerkers via 088-5747000 of hr@hydrauvision.com.