reageer als eerstvr 30 apr 2021

Ida’s Thee & Koffie: smakelijke aanwinst voor Walburg

ZWIJNDRECHT – Op 4 mei opent Ida’s Thee & Koffie in Winkelcentrum Walburg in Zwijndrecht, een speciaalzaak voor thee en koffie, maar bijvoorbeeld ook ouderwets snoepgoed, accessoires en cadeautjes.

“Ik verkoop 145 smaakvolle thee- en acht exclusieve koffiesoorten”, vertelt Ida, die hiervoor een winkel had in Giessenburg en al langer een webshop met deze producten. “Klanten kunnen bij mij al deze theesoorten bekijken en ruiken. Dit maakt het makkelijker om een keuze te maken. Daarnaast ben ik Bunzlau Castle-dealer. Dit van oorsprong Poolse serviesgoed is bekend door zijn onverwoestbaarheid. Het is met de hand bestempeld en er is een grote verscheidenheid aan decors. In mijn winkel toon ik een deel van het zeer uitgebreide assortiment. Maar natuurlijk is er veel meer speciaal voor u te bestellen.”

Ouderwets snoepgoed mag niet ontbreken in de nieuwe winkel, die te vinden is in de ‘vershoek’ van Walburg, vlakbij Grand Bras en de Hema. Ida: “Boterkussentjes, kaneelstokken en bijvoorbeeld chocolade koffieboontjes. Maar ook voor een thee-ei, thee-eiknijper, een speciale mok of leuke theepot kunnen mensen bij mij binnenwandelen. Er is een mooie keuze aan accessoires aanwezig. Voor een leuk en betaalbaar cadeau ben je bij mij aan het juiste adres. Er is voor elke portemonnee wat wils en altijd met zorg ingepakt. Er staan cadeau ideetjes klaar, maar ik help u ook graag bij het samenstellen van iets speciaals!”

Bij Ida’s Thee & Koffie krijg je als klant dus nét dat stukje aandacht meer dan bij de grote winkelketens. Liever zelf even rustig rondkijken in de winkel? Dat kan natuurlijk ook. Loop dus snel binnen voor feestelijke acties in de openingsweek en volg Ida’s Thee & Koffie op Facebook.

Ida’s Thee & Koffie

Hof van Holland 3a

3332EH ZWIJNDRECHT

06-29581566

[email protected]

www.idastheeenkoffie.nl

www.idastheeenkoffiewebshop.nl

Openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 09.30 tot 17.30 uur, zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur.

Reacties zijn gesloten.