reageer als eerstwo 1 dec 2021

Is er goedkoper (glasvezel?) internet beschikbaar op jouw adres?

Heel veel mensen kijken niet meer om naar hun huidige internet abonnement. Dat wordt simpelweg maandelijks van de rekening afgeschreven. Wist je dat de kans groot is dat het goedkoper kan dan wat je nu betaalt? Internet thuis vergelijken via de website Providercheck.nl laat je meteen zien wat de goedkoopste en snelste internet opties zijn op jouw adres!

Welkomstaanbieding bij overstappen

Providers zijn er niet vies van om flink te strooien met korting. Ze halen jou over om over te stappen en kortingen die daarbij oplopen tot €200 per jaar zijn eerder regel dan uitzondering. Als jarenlange trouwe klant bij je huidige provider zie je niets terug van dit voordeel. Daarom is het aan te raden om na afloop van je vast contract steeds weer over te stappen.

Sneller internet op jouw adres

Door te vergelijken zie je ook meteen of er sneller internet beschikbaar is op jouw adres. Je kunt via Providercheck.nl bijvoorbeeld ook checken of glasvezel internet mogelijk is. Daarvoor hoef je alleen je adres in te vullen en binnen een minuutje weet je het.

Zo’n vergelijker is handig, want zo hoef je niet los alle aanbiedingen van verschillende providers af te struinen. Je ziet direct een overzicht van de reguliere prijs tegenover de kortingsprijs. Door over te stappen is het in sommige gevallen zelfs mogelijk om sneller internet te krijgen aan een lagere prijs!

Combineer met tv-abonnement voor gratis extra’s

Als je dan toch je internet abonnement onder de loep neemt dan loont het om ook het vergelijken van tv mee te nemen in je research. In de vergelijker kun je namelijk ook de korting op combi-abonnementen bekijken. Door internet en tv te combineren krijg je vaak nog leuke extra’s van de provider.

Waar kun je dan aan denken? Bijvoorbeeld gratis SmartWifi pods & opnemen + pauzeren bij het overstappen naar Ziggo. Of gratis ESPN Eredivisie bij T-Mobile, wat natuurlijk extra leuk is nu het amateurvoetbal weer deels is stilgelegd in verband met COVID-19. Online.nl verrast je juist met FilmBox en Canal+ films & series, zodat je heerlijk wegdroomt bij de leukste films en series.

Zo heeft iedere aanbieder wel wat moois voor je in petto. De aanbiedingen wisselen, dus neem een kijkje om te zien welke deal het beste bij je past. Zo kun je dus een soort van dubbel besparen, omdat je hiermee geen extra kosten kwijt bent aan die streamingsdienst waar je toch al graag een abonnement op wilde.

Overstappen zo gebeurd

Misschien heb je geen zin in ‘dat gedoe van overstappen’? Ook dat heeft gelukkig weinig om handen. Je hoeft alleen je gegevens in te vullen en de ingangsdatum van je nieuwe abonnement. Je nieuwe provider regelt met de overstapservice de rest, waaronder het opzeggen van je huidige abonnement. Zo zit je geen dag zonder internet en tv en pak je ook nog eens lekker je voordeel mee!

Reacties zijn gesloten.