Jario BV is de specialist in het oplossen van verstopping én inspecteren van rioleringen. Of het nu om een kleine afvoerleiding, een huisaansluiting of een rioolstelsel van uw bedrijf gaat, Jario BV is hierin de juiste partner. Transparantie, snelle service, vakbekwaamheid en garantie is waar het bedrijf, dat vanuit Dordrecht klanten in de wijde omgeving bedient. Het motto: Jouw riool, onze zorg!’

Een verstopping komt nooit gelegen. Daarom staat Jario BV 24/7 klaar voor de klant. Desgewenst kan met een geavanceerd camerasysteem een check in de riolering gedaan worden om de oorzaak van de verstopping te achterhalen. Ook is het mogelijk om het rioolstelsel geheel in kaart te brengen door middel van een traceersysteem.

Jario BV biedt haar diensten aan particulieren en bedrijven, maar ook aan aan- en verkoopmakelaars, VVE’S, zorginstellingen, gemeentelijke instanties en vastgoedbeheerders. Heeft u last van een herhaalde verstopping? Van stank? Een lekkend riool? Bent u van plan te verbouwen dan wel aan te bouwen? Wilt u uw rioolstelsel in kaart gebracht te hebben? Geen idee hoe of waar uw rioolstelsel loopt? Allemaal vragen waar Jaio BV het antwoord op kan geven.

De erkend inspecteur van Jario BV kan zorgen voor een uitgebreid inspectierapport, wat bijvoorbeeld nodig kan zijn voor de verzekering, maar ook voor een beeld van de staat van het rioolstelsel en het in kaart brengen ervan. Worden er afwijkingen waargenomen, kan de erkend inspecteur een plan van aanpak aanbieden.

Naast het verhelpen van de verstopping kan de afvoer ook gereinigd worden. Op het reinigen inclusief cameracheck geeft Jario BV, bij normaal gebruik, twee maanden garantie. Ook voor nieuwe aanleg of renovatie van rioleringen is Jario BV de aangewezen partner. Daarnaast kan op basis van een op maat gemaakt plan en transparante afspraken het periodiek onderhoud aan het rioolstelsel geregeld worden.

Meer weten? Kijk op www.jario.nl of bel meteen voor een afspraak: 078 – 7859508.