Heb je een op maat gemaakte oplossing nodig voor een kunststof product of onderdeel, of overweeg je een metalen onderdeel te vervangen door kunststof? BKB Precision is gespecialiseerd in het bieden van maatwerkoplossingen voor diverse industrieën. 

Bewerken met hoge precisie

BKB Precision is gespecialiseerd in het kunststof bewerken met hoge precisie. Van advies en ondersteuning bij de ontwerpfase, het ontwerp beoordelen op maakbaarheid en de verschillende mogelijkheden bespreken. Dit om zo een product of onderdeel van hoge kwaliteit tegen de juiste prijs te leveren.

Kiezen voor van kunststof 

Het gebruiken van kunststof in plaats van metaal kan veel voordelen hebben. Kunststof is lichter en roest niet. Ook kun je met kunststof makkelijker verschillende vormen maken. Dit kan helpen om producten beter en goedkoper te maken.

Duurzaamheid en Innovatie

Kiezen voor kunststof kan aanzienlijk bijdragen aan het milieu, met name door de potentie om het energieverbruik en de CO2-uitstoot tijdens productie en transport te verlagen, dankzij het lichtere gewicht vergeleken met traditionele materialen. Bovendien speelt duurzaamheid een centrale rol in de bedrijfsvoering van BKB Precision.