reageer als eerstdo 26 mrt 2020

Maak van de trap een echte eyecatcher

De trap is een prominent onderdeel van uw woning en u loopt er dagelijks meerdere keren op en af. Maar bij verbouwingen zijn trappen vaak ondergeschoven kindjes. De trap kan echter veel meer zijn dan alleen een object dat twee verdiepingen in een huis met elkaar verbindt. Het behoort tegenwoordig tot de mogelijkheden om uw trap om te toveren tot een echte eyecatcher met een luxueuze uitstraling! We inspireren u graag met enkele suggesties om de trap bij u thuis om te toveren tot een waar designobject.

Trede-over-trede-systeem

Is uw trap in de hal of in de woonkamer beschadigd, verouderd of onveilig geworden? Traprenovatie biedt de oplossing. Wanneer u die door ervaren specialisten laat uitvoeren, heeft u voor jaren weer een mooie en veilige trap. Dit kan bijvoorbeeld met het trede-over-trede-systeem. Hierbij worden de nieuwe onderdelen op maat gemaakt. Vervolgens worden die over of in de plaats van de oude onderdelen geïnstalleerd. Kale traptreden worden hiermee voorzien van prachtige planken. Deze hebben ook het voordeel dat ze extra bestand zijn tegen stoten, krassen en slijtage, een geluiddempende werking hebben en zijn voorzien van een antislip-laag. Het trede-over-trede-systeem is laagdrempelig omdat het voordelig en relatief eenvoudig te plaatsen is.

Traprenovatie voor open trappen

Hebt u thuis een open trap? Er zijn meerdere methoden om die te renoveren. U heeft de keuze uit een enkelzijdige of een volledige renovatie. Een open trap renoveren vereist gedegen expertise, vakkundige montage en afwerking. Er is voor half werk absoluut geen plaats omdat ieder onderdeel vanuit de woonkamer of de gang direct zichtbaar is. Daarom moet ieder onderdeel perfect worden uitgevoerd. Het betreft dan de voor- en achterzijde, de trapwangen, de balusters, de palen en de leiwang. Wist u dat het ook tot de mogelijkheden behoort om een open trap dicht te laten maken? Dat kan omdat iedereen nou eenmaal verschillende woonwensen heeft. Zo kan een dichte trap bijdragen aan het besparen van stookkosten of het creëren van extra bergruimte in huis. Natuurlijk kan ook veiligheid een rol spelen.

Technische kennis en know how

Wilt u de trap bij u thuis laten renoveren en bent u op zoek naar vakmensen met jarenlange technische kennis en know how? Stairz Traprenovatie is één van Nederlands leidende bedrijven op het gebied van traprenovatie. Deze specialist weet als geen ander dat iedere trap uniek is en dus ook zo moet worden behandeld. Het maatwerk dat hiervoor is vereist, wordt uitgevoerd met mallen op basis van uw bestaande trap. Op deze manier sluit ieder nieuw onderdeel perfect aan. U krijgt dan ook twintig jaar garantie tegen doorslijten. Benieuwd naar de traprenovatiekosten? De vakkundige adviseurs komen graag bij langs en geven u vrijblijvend advies op maat. Uiteraard ontvangt u direct een offerte. Wilt u alle mogelijkheden bewonderen? Dan bent u van harte welkom in de geheel vernieuwde showroom van Stairz die is gevestigd in Lisse.

 

Reacties zijn gesloten.