DORDRECHT – Koopjesjagers opgelet! De traditionele magazijnverkoop van Mixs Mode is weer gestart. De verkoop, tweemaal per jaar, is inmiddels een mooie traditie. Vier weken lang wordt er uitsluitend nieuwe kleding van A-merken met hoge korting verkocht. De huidige magazijnverkoop duurt tot en met zaterdag 17 juni.

De kleding wordt verkocht met kortingen die kunnen oplopen tot soms wel 80 procent op merken zoals Marc Aurel, Joseph Ribkoff, HV Polo, Backstage, Cambio, Arma, Mac. En dit is nog maar een kleine opsomming van alle topmerken die op de magazijnverkoop, aan de Ambachtstraat 3, te vinden zijn. Mixs Mode eigenaar Marcel Weber heeft deze verkoop in het leven geroepen, om ruimte te creëren in de winkels aan het Damplein in Dordrecht en in de Passage in Zwijndrecht. “Alle kleding die wij na de seizoensopruiming over hebben, komt niet meer terug in onze winkels. Wij verkopen die dan in onze magazijnverkoop.” Nieuwe collecties volgen elkaar tenslotte snel op. Weber benadrukt dat het een magazijnverkoop betreft, met uitsluitend nieuwe dameskleding en zeker geen outlet is. “Aan deze kleding mankeert helemaal niets.”

Nieuwe kleding
Tijdens de verkoop gaan uitsluitend A-merken in de verkoop. Voor ‘koopjesjagers’ het moment om hun slag te slaan. De magazijnverkoop van Mixs Mode is al een week gaande. “Maar”, zo zegt Weber. “Dagelijks komt er nog dagelijks nieuwe kleding bij. We hebben nog heel veel in dozen zitten.” Uiteraard zijn er pashokjes ingericht en vakkundig personeel staat klaar om advies te geven. De magazijnverkoop wordt gehouden aan de Ambachtstraat 3 in Dordrecht. De verkoop duurt nog tot en met zaterdag 17 juni en is dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Broekenstunt
Op alle reeds afgeprijsde broeken is er deze keer een extra stuntactie: vier weken lang iedere tweede broek voor de halve prijs (goedkoopste broek voor halve prijs).