Ben je van plan om te investeren in vastgoed? Dan is Max Crowfund echt een platform voor jou! Max Crowdfund is een platform voor mensen die willen investeren in vastgoed. Investeren in vastgoed via Max Crowdfund biedt een succes-ratio van 100%. Bovendien kun je al vanaf een laag bedrag instappen, namelijk al met €100,-. Daarnaast ontvang je maandelijks rente over jouw investering. De vastgoedprofessionals van Max Crowdfund maken altijd een zorgvuldige selectie van de beste projecten met de hoogste zekerheden. Deze zekerheden en overige informatie worden overzichtelijk weergegeven op je Max Crowdfund-account. Maak gratis een account aan en bekijk de unieke investeringskansen!

Het crowdfunding concept

Hoe gaat het investeren in vastgoed precies in zijn werk? Op maxcrowdfund.nl komen regelmatig nieuwe leningen online waarin je als particulier kan investeren. Elke lening heeft een bepaald streefbedrag. Via je account kan je precies in de gaten houden hoeveel er al is geïnvesteerd en hoeveel er nog moet worden opgehaald om het streefbedrag te halen. Wanneer een lening vol is gaat het opgehaalde bedrag naar de projectontwikkelaar. Vanaf nu ontvang je maandelijkse rente over jouw investering. Aan het einde van de looptijd wordt de laatste rentebetaling en je originele inleg weer terug gestort op je account. Hier hoef je zelf helemaal niks voor te doen! Dit proces is namelijk volledig door Max Crowdfund geautomatiseerd.

Voordelen investeren in vastgoed
Investeren in vastgoed is het beste alternatief op sparen. Zeker omdat je als je wilt sparen soms negatieve rente moet betalen. De juiste investering kan onwijs veel voordelen met zich meebrengen. Zo heb je bij Max Crowdfunding minimale zorgen en maximaal resultaat. Onze vastgoedexperts controleren alle leningen en zorgen ervoor dat het investeringsproces soepel verloopt. Daarnaast maken de vastgoedexperts uitgebreide risicoanalyses, deze zijn te lezen onder elk project. Op deze beschik jij als toekomstige investeerder over alle nodige informatie en kan je zorgeloos investeren in vastgoedprojecten. Een ander voordeel is dat een stabiele investeringsvorm is. Wanneer je via ons investeert in vastgoed heb je een gemiddelde return on investment (ROI) van meer dan 10,0%. Dat klinkt toch te mooi om waar te zijn?! Dat is het niet! Maak vandaag nog gratis een account aan op maxcrowdfund.nl en investeer in interessante vastgoedprojecten in Nederland en de rest van de wereld!