reageer als eerstwo 18 sep 2019

Orchis Uitvaartzorg: Meer dan een uitvaart alleen…

Afscheid nemen van een dierbare is een intense en verdrietige gebeurtenis. Velen worden op zo’n moment overmand door emoties en zijn door het verlies van hun stuk gebracht. Juist in de dagen na het overlijden, wordt er veel van de nabestaanden gevraagd. Er moeten belangrijke beslissingen worden genomen en er moet van alles worden geregeld voor het afscheid.

Orchis Uitvaartzorg zoekt samen met u naar de mogelijkheden om een eigen invulling aan de uitvaart te geven en dit alles op een zodanige manier, dat u de overledene daarin herkent. U bent tenslotte de beste getuige van het leven van de overledene en zijn of haar wensen staan centraal, in alle te maken keuzes en beslissingen.

Het team van Orchis heeft de no-nonsens mentaliteit, is transparant over de kosten en staat altijd klaar voor de families en nabestaanden. Omdat elk mens anders is, denkt en leeft moet ook elk afscheid dat zijn! Orchis levert maatwerk en verzorgd elk afscheid en elke uitvaart, ongeacht of u wel of niet verzekerd bent en altijd passend binnen het gewenste budget.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij elk afscheid verzorgen, van traditioneel tot informeel en van besloten kring tot een afscheidsdienst in de voetbalkantine, sporthal of kerk met aansluitend bijvoorbeeld een bijzetting in een familiekelder. Alle mogelijkheden en keuzes worden door ons benoemd, zonder u in een bepaalde richting te sturen. Wij werken samen met ons vaste zorgteam en met betrouwbare leveranciers. Tevens hebben wij ons eigen wagenpark, waardoor we flexibel zijn en altijd snel kunnen handelen. Na de uitvaart staan wij nog steeds naast en achter u…. met nazorg en alles wat nodig is om u te ondersteunen en begeleiden. Neem voor al u vragen geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer: 06-10375110.

Reacties zijn gesloten.