reageer als eerstwo 9 sep 2020

Persoonlijke aandacht voorop bij Empire Row Barbershop

DORDRECHT – “Welkom bij de beste en meest gastvrije kapperszaak van Dordrecht”. Emir en Irfan staan bij Empire Row Barbershop in winkelcentrum Wielwijk op het Admiraalsplein met 25 jaar kapperservaring klaar voor de klant.

“Wij zijn alles behalve een standaard kapperszaak. Zo hechten wij veel waarde aan uw haarstijl en uw uiterlijke verzorging. Uw kapsel en gezichtsverzorging bepaalt een groot deel van uw uitstraling. Iedereen wil er natuurlijk goed uitzien. Daarom doen wij ons uiterste best om een haarstijl te creëren die past bij de vorm van uw gezicht, haarstructuur, haarkleur en uw persoonlijkheid. Wij hechten veel waarde aan uw tevredenheid. Daarom werken wij met ervaren kappers en hoogwaardige haar- en verzorgingsproducten.”
Persoonlijke aandacht, daar draait het om. “Onze kappers nemen echt de tijd voor u en houden rekening met al uw wensen. Zo hebben wij aandacht voor het in model brengen van uw haar en epileren of verven van de wenkbrauwen. Kortom: alles is mogelijk! Onze kappers zijn altijd up to date met de nieuwste trends en looks. Iedereen is welkom bij Empire Row Barbershop. Wij willen iedere klant in onze zaak zich speciaal laten voelen. Onze persoonlijke benadering is ook terug te zien in ons interieur. Met veel zorg en aandacht hebben wij onze zaak zo ingericht dat iedereen zich er thuis en veilig voelt. Wij willen dat iedereen onze salon met een stralende glimlach verlaat.”

“Maak meteen een afspraak voor een frisse en een mooie look! Wij verwelkomen al onze klanten met een bakje koffie of thee. Profiteer daarnaast van diverse acties zoals bij elke knipbeurt een gratis gel, wax of haarspray. Na drie maanden gesloten te zijn vinden wij het erg leuk om u weer terug te zien. Uw gezondheid gaat voor. Daarom hebben wij diverse coronamaatregelen genomen. Desinfectiehandgel, voldoende afstand tussen de stoelen, scheidingswanden. Onze kappers werken met gecertificeerde mondkapjes en wegwerpmantels. Daarnaast werken wij ook op afspraak, zodat wij kunnen zorgen voor een veilige en verantwoorde omgeving. Wij hebben alles tot in de puntjes geregeld.”
Blijf op de hoogte via www.empirerowbarbershop.nl en Instagram (empirerow1). Reserveren: tel. 06-16966416.

Reacties zijn gesloten.