reageer als eerstvr 30 apr 2021

Praktijk Cureris, praktijk voor natuurgeneeskundige therapie

PAPENDRECHT – Tot drie keer toe openden de deuren van Cureris, praktijk voor natuurgeneeskundige therapie, op een andere locatie. De patiënten van Bianca Gelderblom ‘verhuisden’ gewoon mee. Dat zal ook nu het geval zijn, weet de therapeute,  want haar patiënten komen uit heel Nederland, België en Duitsland zelfs. Op 5 mei start zij officieel met haar praktijk in Papendrecht, een paar dagen in de week, terwijl ze haar praktijk in Amersfoort en omgeving langzaam afbouwt. Maak kennis met Bianca Gelderblom en natuurgeneeskundige therapie.

Bianca heeft al veertien jaar een goedlopende praktijk waar zij mensen met allerlei klachten en problemen helpt. De therapeute is al veel langer werkzaam in de hulpverlening, bijna dertig jaar. “Ik heb ex-gedetineerden begeleid, jongeren van 14 tot 18 jaar en ook nog in de ziekenverzorging gewerkt.” Bianca vertelt dat ze een talent heeft om goed te kunnen voelen. “Dat had ik als kind al. Ik kon met volwassenen praten alsof ik er zelf één was.” Ze besloot deze ‘voelaanleg’ verder te ontwikkelen en volgde een HBO opleiding natuurgeneeskunde in Utrecht. Haar praktijk Cureris is vanaf de start succesvol. “Omdat de behandelingen resultaten opleveren. De meeste klanten komen bij me via mond-tot-mondreclame.”

Energie

Bianca behandelt, als natuurgeneeskundige therapeute, mensen van allerlei leeftijden met  allerlei klachten, zowel lichamelijke als psychische. “Mensen met spierproblemen of een hernia, baby’s met reflux, mensen die vastgelopen zijn of zich in moeilijke situaties bevinden die lichamelijke spanning met zich meebrengt enzovoorts.” Zij biedt diverse therapieën aan: onder andere energetische therapie, psycho-balans therapie, auriculo-therapie (oor-acupunctuur) en kindertherapie. “Ik begeleid mensen met praten of geef een behandeling, een combinatie is ook mogelijk.” Hoe ziet zo’n behandeling eruit? Bianca legt uit: “Je lichaam heeft energie nodig om te functioneren. Meridianen zijn de energiebanen die in ons lichaam lopen. Als daar een beknelling zit, dan krijg je daar last van, al dan niet lichamelijk of geestelijk, of beide. Ik voel met mijn handen waar de beknelling zit en zorg ervoor dat het zelf genezend vermogen van het lichaam weer optimaal is.” Voor diegenen die het zweverig vinden klinken: “Ik ben zelf ook een nuchtere Zeeuwse: dus ervaar het gewoon. Het wordt vergoed door de meeste zorgverzekeraars en is ontstaan vanuit de reguliere hulpverlening. Ik heb heel veel opleidingen achter de rug, heb medische basiskennis en ben geregistreerd therapeute. Dit betekent dat ik aan alle regels voldoe zoals bijvoorbeeld de jaarlijkse bijscholing.”

Bianca is een erkend Registertherapeut BCZ® en behandelingen worden vergoed door de meeste ziektekostenverzekeringen. De praktijk is gevestigd aan de Grondel 12 in Papendrecht. Alle informatie is te vinden op www.cureris.nl. Bellen (of whatsappen) kan naar tel. 06-24521886 of mail naar [email protected]

Reacties zijn gesloten.