reageer als eerstma 9 nov 2020

Stap nu over op 100% elektrisch

Renault ZOE Life Actie bij Auto Indumij

Profiteer nu van bijna € 5.000,- voordeel.

Overweeg je om volledig elektrisch te gaan rijden? Pak dan nu je kans! Auto Indumij heeft 4 Renault ZOE’s in LIFE-uitvoering ingekocht die we je in plaats van voor € 34.685,- zolang de voorraad strekt mogen aanbieden voor slechts € 29.950,- rijklaar!

In deze prijs is het batterijpakket inbegrepen, je krijgt dus, in tegenstelling tot de ZOE met batterijhuur, niet te maken met extra maandelijkse kosten voor het huren van de batterij. Daarnaast kun je als je aan de voorwaarden van rvo.nl voldoet ook nog eens profiteren van € 2.000,- overheidssubsidie bij aankoop van deze ZOE LIFE!

Bekijk het ZOE actie-aanbod https://www.renault-indumij.nl/renault-zoe-actie-bij-auto-indumij

Compleet uitgerust

De ZOE LIFE is standaard luxe uitgerust. Climate Control, LED Pure Vision koplampen en Easy Link Multimedia zijn standaard aan boord. Daarnaast is de ZOE LIFE voorzien van een 52kwh batterij wat hem een WLTP actieradius van 395 kilometer geeft. En is je batterij leeg? De snellaadfunctie van de ZOE zorgt ervoor dat je binnen een half uurtje weer +/- 150km actieradius “bijtankt”

Standaard Caméléon lader

De Renault ZOE is uniek. Je kunt de batterij van de ZOE overal opladen: thuis, op straat, op het werk, bij winkelcentra en supermarkten of langs de snelweg. De standaard aanwezige Caméléon-lader van de ZOE maakt het mogelijk om elke lading wisselstroom van 2,3kW uit het stopcontact tot maximaal 22kW zelf om te zetten naar gelijkstroom om de batterij versneld op te laden. Er is geen enkel ander automerk dat tot zulke hoge vermogens AC (wisselstroom) kan omzetten naar DC (gelijkstroom)

De handige MyRenault app maakt het mogelijk om de ZOE voor gebruik naar wens te koelen of te verwarmen. Het mooie is dat dit niet van de capaciteit van de batterij af gaat.

Zakelijke rijders opgelet!

8% bijtelling tot 2025

Zakelijke rijders, opgelet! De bijtelling op elektrische auto’s gaat in 2021 van 8% naar 12%. Kies je nog in 2020 voor een ZOE  uit de Auto Indumij voorraad, dan profiteer je nog 5 jaar lang van slechts 8% bijtelling!

Reacties zijn gesloten.