Als je op zoek bent naar een unieke manier om de omgeving van Dordrecht te ontdekken, dan is suppen (stand up paddling) een absolute aanrader! Suppen is een sport waarbij je op een board staat en jezelf voortbeweegt met een peddel. Het is een ontspannende activiteit die geschikt is voor jong en oud en die bovendien een geweldige workout voor je hele lichaam biedt.

Veel mogelijkheden rondom Dordrecht

In de omgeving van Dordrecht zijn er tal van mogelijkheden om te suppen. Een van de meest populaire locaties is de Biesbosch. Dit prachtige natuurgebied is een ideale plek om watersport te bedrijven, dankzij de rustige wateren en de adembenemende natuur. Onderweg kun je genieten van de vele vogels, planten en dieren die je tegenkomt. Het is ook mogelijk om een gids te boeken die je meer vertelt over de geschiedenis en de natuur van de Biesbosch.

Kijk ook eens naar de Vlietlanden of de Nieuwe Merwede

Naast de Biesbosch zijn er nog vele andere locaties in de omgeving van Dordrecht waar je kunt suppen. Zo kun je bijvoorbeeld terecht bij de Vlietlanden of de Nieuwe Merwede. Het is ook mogelijk om een supboard te huren en zelf op pad te gaan. Wij raden het Aqua Marina Fusion SUP board aan om mee te starten, deze is ideaal geschikt voor beginners en erg wendbaar door het water. Zo word je eerste tocht op het water een groot succes!

SUP verhuurbedrijven of webshops

Voor wie geen eigen sup board heeft, zijn er in Dordrecht verschillende verhuurbedrijven die sup boards en peddels verhuren. Zo kun je bijvoorbeeld terecht bij SUP & Surf Dordrecht, dat gelegen is aan het Wantij. Dit verhuurbedrijf biedt naast verhuur van sup boards ook diverse sup- en surflessen aan voor beginners en gevorderden.

Een andere mogelijkheid is om online een sup board te kopen bij een webshop. Er zijn diverse webshops die een groot aanbod aan sup boards en accessoires bieden. Zo kun je bijvoorbeeld terecht bij Decathlon, waar je zowel opblaasbare als harde sup boards kunt kopen. Ook bij webshops als Watersportshop.nl en Supboardshop.nl vind je een ruime keuze aan sup boards van verschillende merken en modellen.

Of je nu een sup board wilt huren of kopen, in de omgeving van Dordrecht zijn er volop mogelijkheden om te genieten van deze ontspannende en sportieve activiteit. Dus waar wacht je nog op? Huur of koop vandaag nog een sup board en ontdek de schoonheid van Dordrecht vanaf het water!