reageer als eerstma 2 sep 2019

Uw luxe vakantiehuis met privé-zwembad in Frankrijk

De stralende zon, het prettige klimaat en niets dan rust. Uw ideale vakantie is in de Provence, of in de Poitou-Charentes. In het juiste vakantiehuis met privé-zwembad is dat nét iets fijner. Hier kunt u op ieder moment zwemmen, in uw eigen omgeving. U bent niemand tot overlast, uw kinderen bepalen zélf of ze bommetjes maken. Dan kunt u ook even ontspannen, bijvoorbeeld op uw luxe ligstoel, met een goed boek en een wijntje. Boek hiervoor bij FranceComfort, in de Provence of in Poitou-Charentes. Zoek een perfecte villa uit voor vier, zes of acht personen!

Riant in Poitou-Charentes
Het ideaalbeeld van uw vakantiehuis met privé-zwembad: een villa in Poitou-Charentes. Hier ligt villapark L’Aveneau, in Vieille Vigne, met verschillende vrijstaande villa’s. Deze hebben alle moderne gemakken, waaronder wifi, televisie en niet te vergeten het privé-zwembad. De grootste villa heeft een oppervlakte van 115 m2 en ligt op een ruime kavel. Hier heeft u alle privacy. Iedereen kan op elk gewenst moment een spontane duik nemen! Bourg Est – Vigelière is een kleiner park met enkele villa’s met privé-zwembad, aan de rand van het plaatsje Les Forges.

Zwemmen in de Provence?
Zwemmen in de Provence kan in Vallée de la St. Baume. Dit luxe vakantiepark in de Provence is gelegen in één van de mooiste omgevingen van Frankrijk, op de helling aan de voet van St. Baume. Hier liggen, tussen de wijngaarden en pijnbomen, exclusieve, luxe vrijstaande villa’s van ongeveer 130 m2, met privé-zwembaden in ruime tuinen met genoeg schaduw. Ook Jardin du Golf is prachtig, van hieruit bezoekt u de toeristische plaatsjes Bandol en Cassis, of rijdt u naar de Middellandse Zee voor de karakteristieke baaien, zandstranden en fjorden.

Zwemmen zonder privé-zwembad
Kunt u geen villa meer bemachtigen met privé-zwembad, dan kunt u nog altijd zwemmen in de gemeenschappelijk zwembaden. Deze liggen bij FranceComfort op loopafstand van uw villa, en hebben ruime terrassen met genoeg ligstoelen en parasols op het zonneterras. De vakantieparken in Frankrijk hebben grote verwarmde zwembaden, met ondiepe gedeelten voor peuters. De openbare en privé-zwembaden zijn open tussen eind april en eind september.

Reacties zijn gesloten.