reageer als eerstvr 3 dec 2021

Vier de feestdagen met de producten van Slagerij Kaswa

DORDRECHT – Zoals het er nu uitziet, zullen we de feestdagen weer thuis en in kleine kring moeten vieren. Gelukkig is er ambachtelijke (halal)slagerij Kaswa in Winkelcentrum Crabbehof. Het kwaliteitsvlees van Kaswa kun je ophalen, maar ook thuis laten bezorgen. Vul snel de bestellijst in voor een heerlijke gourmetschotel, barbecuebox, de wildproducten, een kalkoen of rollade voor de feestdagen.

Slagerij Kaswa levert verse producten. Lekker rund- of kalfsvlees, lam, kip en wild. Producten als ossenhaas, biefstuk, entrecote, schnitzels, vleeswaren voor op brood; elke vleesliefhebber vindt er iets van zijn gading. Eigenaar Durmus Calisgan weet precies waar hij het kwaliteitsvlees moet kopen. Hij is opgegroeid in ‘het slagerswereldje’ en startte drie jaar geleden zijn eigen onderneming. Kaswa is een ambachtelijke slagerij. Veel producten worden in eigen huis bereid, zoals de marinades voor bijvoorbeeld de lamskoteletten en spareribs.

Eieren van De Deugd

Op de bestellijst staan ook verschillende verse salades en borrelhapjes om het feest compleet te maken. En nog een aanrader: Kaswa heeft dit jaar de eierhandel van de Dordtse ‘eierkoning’ Arie de Deugd overgenomen. Deze scharreleieren komen rechtstreeks bij de boer vandaan en zijn al tientallen jaren wereldberoemd in Dordrecht en omstreken vanwege hun smaak.

Bestellen

De bestellijst kan ingeleverd worden bij Slagerij Kaswa aan het Van Oldenbarneveltplein 9 in Dordrecht. De winkel is zeven dagen in de week geopend: maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur, zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. De lijst kan ook per mail verstuurd worden: [email protected].

 

Reacties zijn gesloten.