Het WK staat weer voor de deur en dat mag groots gevierd worden. Ga je met vrienden of familie het WK samen kijken? Dan mag WK versiering natuurlijk niet ontbreken. Je kunt het huis compleet in stijl aankleden door oranje vlaggetjes in huis te hangen. Wil je het nog een tikkeltje bonter maken? Dan kies je voor wk versiering voor de auto of voor de tuin. Zo weet iedereen dat jij er klaar voor bent. Regel schmink voor alle gasten of kies voor opblaasbare oranje attributen. Tijdens het WK is iedereen even één. We gaan allemaal gekleed in het oranje om het Nederlands elftal aan te moedigen. Gelukkig heb je volop keuze uit verschillende oranje attributen voor het komende WK.

Oranje boven, onder, links en rechts

Tijdens het WK ziet het overal oranje. De tribunes zijn gevuld met supporters, volledig gekleed in oranje. De huizen zijn bekleed met oranje vlaggetjes en in de kroegen zie je volop oranje kledingstukken. Op die manier kun je laten zien dat jij voor het Nederlandse elftal bent. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten wk versieringen te koop. Zo kun je kiezen voor de Nederlandse vlag, oranje hoedjes, oranje vlaggen of een gastoeter. Ideaal wanneer het Nederlandse elftal een goal heeft gescoord. Kom alvast helemaal in de stemming met de juiste versiering.

Een Nederlandse vlag is nooit een miskoop

Wanneer je niet specifiek voor één land bent kun je ook kiezen voor een pakket met de vlaggen van alle deelnemende landen. Zo kun je volop jouw support laten zien. Sta je te juichen voor de oranje leeuwen? Dan kies je voor de Nederlandse vlag en oranje aankleding. Het voordeel aan de aanschaf van een Nederlandse vlag of een oranje vlag is, is dat je hem vaker kunt gebruiken. Is er iemand geslaagd? Dan hang je de vlag uit. Ook bij dodenherdenking of koningsdag kun je de Nederlandse of de oranje vlag buiten hangen. Zo kun je ook nog eens lang met je nieuwe vlag vooruit. En laten we hopen dat het geluk brengt tijdens de wedstrijd.

Jouw oranje versiering naar de next level

Het WK kijk je natuurlijk niet alleen maar doe je samen. Organiseer daarom een WK feest. Haal wat koude biertjes in huis en trek allemaal je mooiste oranje outfit aan. Oranje versiering voor in huis maakt het helemaal af. Je kunt er ook voor kiezen om de oranje versiering te laten bedrukken. Zo zet je bijvoorbeeld de naam van jouw favoriete speler op het shirt of laat je de vlag bedrukken. Zo heb je na het WK ook nog een leuk aandenken. Je kunt ook een WK feest geven op kantoor. Ook hiervoor kun je de oranje versiering laten bedrukken met het logo of een naam.