We komen allemaal wel een paar keer in ons leven bij een slotenmaker omdat we sleutels willen laten kopiëren. Daarvoor weten we de slotenmaker in Dordrecht uitstekend te vinden. Maar dat is niet de enige dienst die een goede slotenmaker in de aanbieding heeft. Waarvoor kun je allemaal terecht bij de slotenmaker?

Ramen openen
De slotenmaker kan niet alleen deuren openmaken. Met zijn speciale gereedschap kan de slotenmaker ook ramen die je zelf niet meer open krijgt, bijvoorbeeld omdat je het sleuteltje kwijtgeraakt bent, openen voor je.

Adviseren op het gebied van inbraakpreventie
Wanneer je inbrekers op bezoek hebt gehad die je slot hebben geforceerd, kun je een beroep doen op de slotenmaker om je cilindersloten te vervangen. Maar wist je dat de slotenmaker je ook kan adviseren over het voorkomen van
inbraken in je woning?

Reparatie van oude en kapotte sloten
Heb je oude sloten die niet meer zo goed functioneren? Of sloten die simpelweg kapot lijken te zijn? Ook daar weet de slotenmaker wel raad mee. Een slot waarvan jij dacht dat het niet meer in beweging te krijgen is, krijgt de slotenmaker ‘gewoon’ weer in beweging.

Toegang verschaffen en sloten vervangen bij huisuitzettingen
Ben jij verhuurder van een woning en heb je te maken met een huurder die uitgezet wordt? Dan moet je jezelf eerst toegang tot de woning zien te verschaffen en vervolgens moeten uiteraard de sloten vervangen worden om de huurder buiten te sluiten. Wie je daarvoor belt? De slotenmaker natuurlijk, want die komt ook binnen als er geen sleutel voor handen is!

Je binnenlaten als je jezelf buitengesloten hebt
Bovenstaande kan natuurlijk ook van pas komen wanneer je jezelf buitengesloten hebt. Omdat je je sleutels vergeten bent, bijvoorbeeld. Of omdat je de sleutels aan de binnenkant van de deur in het slot hebt laten zitten. Dan sta je mooi te kijken. Je wil ook niet een ruit inslaan. Gelukkig kun je de slotenmaker bellen, die je in no time uit de brand kan helpen, zodat je gewoon weer naar binnen kunt.