reageer als eerstma 27 jan 2020

Werken bij de overheid? Vind bij Joinuz uitdagende vacatures

Als jouw baan je past als een jas is dat wel zo lekker. Want al ben je een groot deel van je leven aan het werk, je werkt om te leven en niet omgekeerd. Joinuz is een eigenzinnige detacheerder die er iedere dag alles aan doet om banen te vinden die naadloos aansluiten op de wensen van werkzoekenden. Ben jij ook toe aan een interessante nieuwe functie? Joinuz biedt je diverse dynamische vacatures bij de overheid. Die zijn er zowel in een beleidsmatige, uitvoerende, adviserende als in een ondersteunende rol en op elk niveau.

Gezonde lifestyle

Joinuz staat voor een bedrijf waar mensen lekker kunnen werken. Bij deze eigentijdse speler binnen de branche van detachering is alle ruimte voor spontane ideeën, eigen inbreng en maatschappelijke betrokkenheid. Ook een feestje mag op z’n tijd niet ontbreken. Maar op de notering in de Top 50 van Vitaalste Bedrijven van Nederland is Joinuz pas echt trots. De organisaties die in deze lijst staan, investeren het meest in een duurzaam succes voor de toekomst en in het energielevel van hun medewerkers. Ook Joinuz vindt een gezonde lifestyle van haar werknemers enorm belangrijk. Daarom wordt hun abonnement op de sportschool deels vergoed, genieten zij elke dag van gezonde lunchgerechten en werken zij achter zit-sta-bureaus met bureaufietsen. Op de Joinuz-Academy wordt de mentale gezondheid van de teamleden gestimuleerd.

Lekker leven

De recruiters van Joinuz gaan ervan uit dat de meeste mensen werken om er lekker van te leven door bijvoorbeeld een weekendje weg te gaan of af en toe iets leuks te kopen. Daarom hanteren zij de lekker-leven-filosofie bij het zoeken naar de beste banen. Joinuz werkt op basis van detachering. Als je gedetacheerd bent, kom je in dienst van Joinuz en word je uitgeleend aan een opdrachtgever. Is je taak daar volbracht? Dan wordt gezorgd voor een nieuwe opdracht. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over jouw inkomen. Je kunt bij diverse opdrachtgevers ervaring opdoen terwijl je in dienst blijft van een goede werkgever. Joinuz verzorgt alle administratie en betaalt je salaris uit. Dat levert je dus vele voordelen op.

Nieuwe uitdaging

Ben jij een gemotiveerde professional die toe is aan een nieuwe uitdaging? En spreekt de werkwijze van Joinuz je aan? Een van de dynamische vacatures bij de overheid is de functie van Wmo- consulent bij de gemeente. In deze baan richt je je op selectie, advies en indicatie omtrent aanvragen voor de Wmo. Aanvragen over complexe woningaanpassingen, vervoer, huishoudelijke hulp, persoonlijke verzorging en begeleiding behoren tot je dagelijkse materie. Het opstellen van beschikkingen en het plegen van overleg met zorgaanbieders en leveranciers worden je voornaamste taken. Voor het zelfstandig afhandelen van meldingen en aanvragen en het verrichten van administratie in gemeentelijke systemen draai jij je hand ook niet om.

Nieuwe ontwikkelingen

Werk je als Wmo-consulent dan heb je voortdurend te maken met veranderingen en nieuwe ontwikkelingen. Er is dus geen dag hetzelfde. Je komt bijvoorbeeld voor de vraag te staan of er een systeem te ontwerpen is dat beter zorgt voor goede rapportages en een efficiëntere werkwijze. Het vraagt dus om de nodige flexibiliteit om te kunnen omgaan met diverse per dag verschillende verwachtingen over de uitvoering van je werkzaamheden. Maar dat maakt deze vacature juist leuk. Want iedere keer kom je terecht in andere situaties en ontmoet je nieuwe mensen.

 

Reacties zijn gesloten.