reageer als eerstvr 7 feb 2020

Winnares Dordrecht Quiz Auto Indumij bekend!

DORDRECHT – Met enige regelmaat organiseert Auto Indumij leuke online winacties, zoals de Dordrechtquiz. Voor deze leuke quiz heeft het team van Auto Indumij met de nieuwe Renault CLIO de allermooiste plekjes van Dordrecht op de plaat vastgelegd. De foto’s waren terug te vinden op de speciale website Dordrechtquiz.nl. Hier konden deelnemers op de website raden op welke bekende Dordtse locatie de nieuwe Clio op de plaat te zien was. Deelnemers die de juiste antwoorden voor 31 januari instuurden maakten kans op een VVV-Cadeaukaart!

Yara Ramsoedh –Leeman van Auto Indumij Dordrecht mocht Linda van Kruijsbergen verrassen! Uit ruim 300 deelnemers is Linda de winnares van de Dordrechtquiz en mocht zij de VVV- Cadeaukaart in de Renault showroom in ontvangst nemen.

Superblij

De uit Dordrecht afkomstige Linda, dagelijks werkzaam als ambulancechauffeur, was totaal verrast toen Janno van Auto Indumij contact met haar opnam. “Je bent de gelukkige winnares!, werd mij verteld”, zegt Linda. “Ik moest wel even nadenken, want het was weer een tijdje geleden dat ik had meegedaan aan de Dordrechtquiz, maar ik ben uiteraard superblij met de gewonnen prijs. Ik ga er zeker iets leuks mee doen! Zelf rijd ik geen Renault, maar ik vind de nieuwe Renault Clio erg mooi! Nu ik toch in de showroom ben, ga ik maar eens kijken of dit over een paar jaar een mooie opvolger zou kunnen zijn voor mijn huidige auto!”, lacht Linda.

Het team van Auto Indumij wenst Linda in ieder geval heel veel plezier met deze leuke prijs.

 

Reacties zijn gesloten.