Ondernemers

reageer als eerstma 13 nov 2017

Dag en nacht fitnessen bij nieuwe sportschool in Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT – Middenin de nacht of ’s avonds laat opeens zin in een pittige work-out? In Zwijndrecht kan je binnenkort dan ‘gewoon’ naar Anytime Fitness. De sportschool bij Winkelcentrum Walburg gaat half januari open om daarna letterlijk niet meer dicht te gaan.

Broer Suzu (29) en zus Jacqueline (25) Cheng starten eind november met de verbouwing van Anytime Fitness Zwijndrecht. De sportschool aan de Laan van Walburg 2 gaat medio januari open. De eerste 24-uurs fitness in Zwijndrecht is dan een feit. Belangstellenden kunnen vast in hun agenda noteren: ‘8, 9 of 10 december inschrijven tegen levenslange korting’.

Anytime Fitness, een internationaal opererende franchiseformule, doet zijn naam eer aan. Het nieuwe fitnesscentrum in hartje Zwijndrecht zal namelijk elk uur van de dag én de nacht open zijn, elke dag in het jaar en elke dag van de week. Echt ‘anytime’ sporten dus. Zelfs op feestdagen. Een uniek concept in Zwijndrecht en omgeving. Alleen leden kunnen, met behulp van een scanner, naar binnen. Daar staan de nieuwste apparaten in een huiskamerachtige sfeer. Sporters kunnen gebruik maken van een koffiehoek en een privédouche. Handig voor als je bijvoorbeeld ‘s ochtends vroeg even wilt sporten voor het werk. Overdag zijn er trainers beschikbaar voor de persoonlijke begeleiding. Anytime verzorgt daarnaast regelmatig extra activiteiten en (doelgroepen)programma’s.

Tijdens de verbouwing is er een voorverkoopweekend op 8, 9 en 10 december, waar iedereen zich met levenslange korting kan inschrijven.

 

 

 

Geef een reactie