ZWIJNDRECHT – Keuken-Line, de keukenspeciaalzaak aan het Hoveniersplein in Zwijndrecht, bestaat 25 jaar. Het jubileum is aangegrepen om de showroom grondig te vernieuwen. Bovendien is er ruimte gemaakt voor douches, wastafels en badkamermeubelen. Voor de uitbreiding met badkamerspeciaalzaak Bad-Line is de samenwerking gezocht met Belmar Keukens en Badkamers, dat met een sanitairverkoper en de eigen back-office de nodige ervaring inbrengt. Zoals de klanten van zowel Belmar als Keuken-Line al gewend waren staat ook Bad-Line voor betaalbare luxe en comfort. Op de foto: Anushka Pols , Peter Oele  en Gijs van Wely van Keuken-Line met Belmar-directeur Edwin Ameling (tweede van rechts).

Met de introductie van Bad-Line wordt ingespeeld op de vraag vanuit de klanten van Keuken-Line. Voor de uitbreiding werd de expertise binnengehaald van een badkamerspecialist van Belmar. De eigen installateurs zijn ook helemaal klaar voor de uitbreiding. En ook de showroom is nu helemaal ingericht met alles wat nodig is voor die persoonlijke droombadkamer. Alle sterke merken zijn vertegenwoordigd: Bruynzaal, Grohe, Sphinx, Villeroy & Boch, Hüppe en Geberit. Grespania, Cover-lam, Hot-Bath, Instamat verwarmingen en meer.

Comfort en luxe

In het assortiment van Bad-Line spelen comfort en luxe een grote rol. Maar daarnaast is er ook veel aandacht voor duurzaamheid, onder andere terug te vinden in waterbesparende innovaties bij de douches en toiletten. Met de komst van Bad-Line is ook het tegelaanbod in de showroom uitgebreid. Nieuw zijn bijvoorbeeld de groot formaat keramische tegels, oplopend in formaat tot wel 1 bij3 meter. Ze zijn slechts3 millimeterdik, maar keihard gebakken. Licht, maar zeer sterk dus.

Optimale begeleiding

Bad-Line heeft meer dan 25 jaar ontwerpervaring in huis op het gebied van badkamers voor particulieren, schepen, bedrijven en projectlocaties. Klanten kunnen bij Bad-Line terecht voor een compleet ontworpen en geïnstalleerde badkamer, maar natuurlijk ook voor losse badmeubels, wandclosets, wastafels, douchedeuren, kranen en badkameraccessoires. De professionele medewerkers staan klaar voor optimale begeleiding bij het maken van keuzes, de bestelling, de aflevering, de montage en de eindoplevering. En ook daarna staat Bad-Line garant voor blijvende service.

Keuken-Line en Bad-Line zijn te vinden aan het Hoveniersplein 2 in Zwijndrecht.

Meer informatie:

bad-line.nl

info@bad-line.nl

Tel. 6192955

Openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur (donderdag koopavond tot 21.00 uur), zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.