DORDRECHT – Franchiseformule Verhage is op dinsdag uitgeroepen tot winnaar van de Nederlandse Franchise Trofee 2024. De vakjury kwam tot de conclusie dat Verhage de winnaar is na uitgebreid overleg en dankzij de excellente score op de zeven hoofdpunten.

Hans Jonker, mede-eigenaar van Verhage, is erg trots. “Als franchisegever sla je jezelf niet vaak op de borst, nu mag dat een keer. Het is een eer, als je ziet hoe serieus deze uitverkiezing wordt aangepakt. Er wordt echt heel goed gekeken naar wat je doet. Het succes zal snel worden gedeeld met alle franchisenemers van Verhage Horeca Groep.”

De Franchise Trofee is de vakprijs voor franchiseformules en wordt jaarlijks sinds 2004 toegekend door de belangenorganisatie Nederlandse Franchise Vereniging en geeft erkenning op het gebied van samenwerking, kwaliteit en winstgevendheid. De jury is van mening dat de winnaar zich ‘op voortreffelijke eigen wijze een plaats heeft veroverd in zijn markt. Verhage heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt, waarbij intensief wordt samengewerkt met de ondernemers. Zo lukt het om met elkaar de transitie te maken van cafetaria naar ‘allround eetgelegenheid’. De duidelijke visie op zowel de ontwikkeling van de formule als van de ondernemers, de gedegen financiële situatie, en de aanpassingen aan klantwensen maken Verhage tot een zeer gewaardeerde franchiseformule. De winnaar is een prachtig voorbeeld van kundig ondernemerschap gedurende een langere periode en dat in een voortdurend in beweging zijnde markt’.

In Dordrecht is Verhage vertegenwoordigd met een vestiging in Winkelcentrum Bieshof.