DORDRECHT – Fit20 Dordrecht is al negen jaar een specialist op gebied van krachttraining met persoonlijke begeleiding. Nathalie Keijzer heeft de studio aan het Achterom in 2014 opgericht met veel vertrouwen in het unieke fit20-concept. Inmiddels heeft fit20 Dordrecht 110 actieve leden, die veel positieve vooruitgang hebben geboekt op het gebied van gezondheid en kracht. Met ingang van 1 maart neemt Aakash Kapoor (29) de studio over. Eveneens met veel vertrouwen, want hij heeft persoonlijk ervaren dat deze trainingsmethode werkt.

“Een paar jaar geleden kwam ik in aanraking met de fit20-formule en meteen werd ik positief verrast!”, vertelt Aakash. “Fit20 heeft een immens positieve impact gehad op mijn gezondheid en levensstijl. Ik worstelde 2 jaar lang met long-covid en sporten was daardoor niet mogelijk. Dankzij fit20 kon ik weer opbouwen en deze gezondheidsklachten fors verminderen. Zeker, dit mag geweten worden! Na het succesvol afronden van mijn opleiding, een universitaire studie Farmaceutische Wetenschappen, heb ik besloten om een carrièreswitch te maken en fulltime aan de slag te gaan als fit20 personal trainer, met als doel om zoveel mogelijk mensen te helpen. Die positieve verandering die ik ervaren heb, wil ik graag delen met de wereld, want iedereen verdient het om zich zo fit te voelen, mentaal en fysiek. Fit20 is niet alleen sporten, maar ook een manier van leven.”

Kennismaken

Beoefenaars trainen slechts 20 minuten per week, op afspraak, onder begeleiding van een speciaal opgeleide fit20-trainer en met waarborging van de privacy. De intensieve vorm van trainen geeft een dusdanige prikkel dat het lichaam zich aanpast en zo sterker, fitter en energieker wordt. Dankzij de lage temperatuur in de studio in combinatie met de korte uitvoering per oefening, trainen beoefenaars in dagelijkse kleding zonder te transpireren. Heel bijzonder is de unieke fit20 sensortechnologie, waarmee in slow motion de bewegingen heel nauwkeurig gevolgd worden. De beoefenaar krijgt real-time visuele feedback of de uitvoering op de juiste manier en met het goede tempo wordt uitgevoerd. De sensoren dragen zo in hoge mate bij aan een optimaal trainingsresultaat. Aakash Kapoor nodigt iedereen uit voor twee gratis kennismakingstrainingen. En voor de welkomstborrel op zondag 26 februari tussen 14.00 en 15.00 uur. Iedereen is dan welkom om te komen proosten en kennismaken met Aakash en fit20 Dordrecht. De formule is in Nederland, maar ook daarbuiten, bezig met een flinke opmars. Inmiddels zijn er wereldwijd zo’n 170 vestigingen.

Info: fit20dordrecht.nl, 06-13364197 of 078-8700219.

 

.