DORDRECHT – Badminton Club Selecta uit Dordrecht vierde vorige week zaterdag zijn 60-jarig bestaan. “Het was een dag om nooit te vergeten”, aldus voorzitter Patrick Snijders. “We zijn trots dat onze club al zestig jaar een plek biedt waar badmintonliefhebbers in Dordrecht en omstreken samen kunnen komen om hun sport te beoefenen.”

Opgericht in 1964 door een groep enthousiaste badmintonspelers, groeide Badminton Club Selecta snel uit tot een van de bekendste clubs in Dordrecht. Door de jaren heen zijn er vele hoogtepunten geweest, zoals de verhuizing naar Sporthal Sterrenburg en de start van de jeugdopleiding in 1987. Tegenwoordig speelt de club in de hal van korfbalvereniging Oranje-Wit in Stadspolders, waar ruim honderd leden actief zijn. De unieke Old Stars-groep zorgt ervoor dat je ook op latere leeftijd lid kunt blijven.

Feest

Het jubileum werd uitgebreid gevierd met een groot feest: een sportieve middag vol leuke en uitdagende spellen, een Indonesisch buffet, een pub- en clubquiz en als afsluiting een gezellige feestavond met silent disco en karaoke.

Kennismaken

Meer weten over de vereniging? Neem dan eens een kijkje op www.bcselecta.nl of kom een keer een shuttle meeslaan op dinsdagmorgen of dinsdag- of vrijdagavond om te kijken of je het leuk vindt. Iedereen is van harte welkom.