Sport

reageer als eerstzo 15 apr 2018

Benauwde winst Dubbeldam; RCD haalt uit

DORDRECHT-Dubbeldam behaalde zondag in de derde klasse B een benauwde 1-2 zege op OHVV. Een inzet van Jerry van Ingen werd door OHVV in eigen doel gewerkt en zo mocht Dubbeldam een 0-1 voorsprong nemen.In de extra tijd van de eerste helft lukte het OHVV pas om de ook vandaag weer goed keepende Robin van Dijk te passeren.
In de tweede helft kwam Dubbeldam goed weg nadat OHVV twee keer de paal en vervolgens een maal de lat raakte.Uiteindelijk zou alles goed komen voor de Schenkeldijkers nadat Stan van Pelt goed voorbereiden werk van Jerry van Ingen trefzeker kon afronden: 1-2.
RCD haalde uit bij HWD in Overschie fors uit met 0-6.Na vandaag blijft Dubbeldam de runner up van het klassement. RCD is de nummer acht.
In 4C stonden beide Dordtse clubs met lege handen. SC Emma vond met een 3-1 uitnederlaag zijn Waterloo bij klassementsleider SC Hoge Vucht.Micahel Steenbakker redde de Dordtse eer. Hekkensluiter OMC zag op eigen veld Terheijden met 1-4 winnen
Goed nieuws wederom uit de vijfde klasse B waar SSW flink scoorde en Advendo met 8-0 een pak op de broek gaf. GSCODS behaalde een nipte 1-0 zege op HSC’28.

Geef een reactie