DORDRECHT – Bij tennis- en padelvereniging C.C. wordt op dit moment een derde padelbaan aangelegd. Deze aanleg verloopt zeer voorspoedig. De opening van de baan combineert de vereniging met haar jaarlijkse open dag met een padeltoernooi en padelclinics. Deze vindt plaats op zondag 2 april van 12.00 tot 15.00 uur. Iedereen is vrij om dan een kijkje te komen nemen op het C.C.-park.

Nadat twee eerdere padelbanen op het C.C.-park in 2021 zijn geopend is er sprake geweest van een grote toeloop van nieuwe leden voor de vereniging. Zo groot, dat de aanleg van een derde baan zeer welkom is bij de spelers. Niet alleen om vrij te kunnen spelen, maar ook om plaats te kunnen bieden aan het groeiend aantal padelcompetitieteams van de Dordtse tennisclub, aan de vraag naar trainingsmogelijkheden en andere activiteiten. Niet alleen leden maken veel gebruik van de tien tennis- en huidige twee padelbanen op groede park aan de Schenkeldijk, ook scholen en bedrijven weten de vereniging inmiddels goed te vinden voor het aanbieden van sportonderwijs en clinics.

Wie mee wil doen aan het toernooi of de clinic op 2 april: die mogelijkheid is er. Aanmelden kan via de button KNLTB meet & play op de website van de verenging: tennisverenigncc.nl.