DORDRECHT – De dames van de Dordtse voetbalclub RCD spelen nu ruim een jaar op zondag in de vijfde klasse. Het team is opgezet door een aantal enthousiaste meiden. Zij hadden de leeftijd bereikt om in een damesteam te gaan spelen, maar een dergelijk team was er nog niet. Hierdoor is het een relatief jong team ‘in leeftijd’. De leeftijd ligt tussen de 17 en 28 jaar. In het team heerst een sfeer van openheid, gezelligheid en positiviteit.

 

Het team staat sinds het seizoen 2015/2016 onder begeleiding van de trainers/coaches Metehan Bekki, Ridvan Ari en Burak Göksal. Zij coachen en begeleiden het team op een positieve manier waardoor het zich op een vrije en ongedwongen manier kan ontwikkelen.

Doordat een aantal speelsters gestopt of geblesseerd is, en anderen soms op zondag moeten werken, zoekt het damesteam versterking.

Wie interesse heeft, kan een keer op dinsdag vanaf 20.30 uur of vrijdag vanaf 20.00 uur op Sportpark Krommedijk komen meetrainen. Iedereen vanaf 16 jaar is welkom. Meer informatie via dameselftalrcd@hotmail.com of via sms, Whatsapp op tel. 06-24187232.