ROTTERDAM – DeetosSnel A1 is er zaterdagmiddag niet in geslaagd om kampioen van Nederland te worden. In een bomvol Ahoy speelden de Dordtse korfballers de juniorfinale tegen Fortuna A1 uit Delft. Na een goede start van DeetosSnel en een voorsprong van 4-1 , kantelde de wedstrijd in het voordeel van Fortuna. DeetosSnel kon de achterstand nog beperkt houden tot 9-11 bij rust. In de tweede helft had Fortuna het betere van het spel en met een 10-16 voorsprong kon er niks meer fout gaan voor de Delftenaren. DeetosSnel verloor de finale uiteindelijk met 19-22. (Foto’s: Thymen Stolk)

DeetosSnel verliest juniorenfinale in ahoy2 DeetosSnel verliest juniorenfinale in ahoy3 DeetosSnel verliest juniorenfinale in ahoy4 DeetosSnel verliest juniorenfinale in ahoy5 DeetosSnel verliest juniorenfinale in ahoy6 DeetosSnel verliest juniorenfinale in ahoy7 DeetosSnel verliest juniorenfinale in ahoy8 DeetosSnel verliest juniorenfinale in ahoy9 DeetosSnel verliest juniorenfinale in ahoy10