Sport

reageer als eerstza 15 sep 2018

DFC niet langs Alblasserdam in bekerduel

DORDRECHT-Het is DFC niet gelukt door de stromen in de bekercompetitie. De ploeg van trainer Danny Slegers verloor zaterdagmiddag het derde en laatste pouleduel van concurrent Alblasserdam. Na een 0-0 ruststand aan de Dordtse Reeweg Oost kopte Youri Groeneweg in de tweede helft de allesbeslissende treffer in het Dordtse doel. Met een ongeslagen status vervolgt Alblasserdam nu het cuptoernooi. DFC start volgende week de reguliere competitie in de derde klasse met een uitonmoeting bij DHV.
In Zwijndrecht was de stadsderby tussen VVGZ en Pelikaan het aansprekende affiche. Op sportpark De Noord sloeg Pelikaan in de slotseconden toe met de winnende 0-1 op naam van Jesper Nossent. VVGZ is door naar de volgende ronde.
Veel treffers zaterdagmiddag ook bij SVN-EBOH: 5-2.Reggy de Wendt opende nog wel de score namens de Dordtenaren op Zeeuwse bodem.
Ondanks een 5-4 verliesbeurt bij Beek Vooruit kent is Oranje Wit toch geplaatste voor de volgende ronde. Perrier en Leendertse waren beiden twee keer trefzeker voor de Dordtenaren.

Geef een reactie