DORDRECHT-DFC, koploper in 3B maakte zaterdagmiddag geen fout in het thuistreffen tegen ZSC’82.Aan de Reeweg Oost boekten de Dordtenaren een 3-0 overwinning.In ZSC’82 kende DFC een taaie en stroeve tegenstander en pas rond het halve uur brak Leroy Rubio Rijsdijk de wedstrijd open met de 1-0. Kort voor rust was het wederom Rijsdijk die bij de les was een de Dordtse voorsprong wist te verdubbelen.Tien minuten voor het laatste fluitsignaal gooide Robin Ramesar met de 3-0 het duel definitief in het bekende slot.Voor DFC was de missie geslaagd; drie punten in de knip.
Ook Wieldrecht behaalde een overwinning. De Fendert werd met 0-3 opzij gezet. Al binnen tien minuten spelen was daar de 0-1 op naam van Cees Groeneveld. Een stief kwartier onderweg in het tweede bedrijf zorgde Vincent van de Koppel voor de 0-2. Twee minuten later was het 0-3 door een eigen doelpunt van de tegenstander.De derde Dordtse vertegenwoordiger in deze afdeling, Dubbeldam deelde de punten op bezoek bij DHV: 2-2. De Schenkeldijkbewoners doen nog mee in de periodetitel race.
DFC blijft koploper en wordt achtervolgd door Prinsenland, Wieldrecht en Dubbeldam.