Sport

reageer als eerstza 1 dec 2018

DFC pakt wederom zegepraal

DORDRECHT-Wieldrecht wist zaterdag in de 3e klasse B niet tot winst te komen op verplaatsing bij Halsteren. In Brabant werd de eindstand 1-1.Vanaf de zestiende minuut keken de Dordtenaren tegen een 1-0 achterstand. Het was Aron de Keijzer die uit een goed benutte vrije trap tegen wist te scoren en daarmede een remise voor de Dordtenaren wist veilig te stellen..
Dankzij een zuivere hattrick van Colin Reening was DFC met 4-1 te sterk voor rode lantaarndrager Smerdiek. Danny Jongeneel viel bij thuisclub DFC nog geblesseerd uit.Veel treffers bij de wedstrijd tussen Seolto en Dubbeldam: 4-5.
DFC is opgeklommen naar de tweede positie, maar voelt de hete adem van nummer drie, Wieldrecht wel in de nek. Volgende week staat de topper tussen Wieldrecht en DFC op het menu aan de Dordtse Smitsweg. In 3C was Groote Lindt nipt met 1-0 te sterk voor Arkel.
In 4C haalde de ontmoeting tussen ZBC’97 en WCR het einde niet. Bij een tussenstand van 0-2 staakte arbiter van dienst van de Graaf de wedstrijd na wanorde op het veld. vijf gele en één rode kaart waren er inmiddels al uitgedeeld aan ZBC’97. GSCODS verloor op eigen veld met 1-2 van Zinkwegse Boys.

Geef een reactie