Sport

reageer als eerstza 1 sep 2018

DFC sterkste in bekerderby

DORDRECHT-DFC (hoofdfoto) is het bekertoernooi uitstekend begonnen. Zaterdag was de derde klasser te sterk voor stadsgenoot SC Emma: 3-0. Een eigen treffer van SC Emma hielp DFC in het zadel met de 1-0. Bright Omorogbe wist vervolgens aan de Reeweg Oost met zijn twee treffers de eindstand te bepalen.
Op sportpark Stadspolder mocht GSCODS (bijfoto) zich de winnaar noemen van de Dordtse bekerderby tegen de zaterdagselectie van Dubbeldam.Met 4-2 kende GSCODS een prima start van het cuptoernooi.Ferry den Breejen,Abdulah Uysal, Wesley van der Wiel en Jeffrey Gooshouwers bezorgden GSCODS met hun doelpunten de overwinning.
Eveneens op sportpark Stadspolders boekte eerste klasser Oranje Wit een ruime 6-1 zege op tegenstander Tholense Boys. Perrier nam in dit duel drie goals voor zijn rekening. Stoel, Adelino en Langerak scoorden de overige treffers.
FC Dordrecht amateurs debuteerde in het bekervoetbal met een nederlaag. De uitontmoeting bij DE Zwerver ging met 2-0 verloren.De zondagtak van Dubbeldam zag Sliedrecht 2 met 0-5 hard uithalen.

Geef een reactie