DORDRECHT-In de bekercompetitie leed DFC een thuisnederlaag tegen Streefkerk. Aan de Dordtse Reeweg Oost eindigde het duel in een 2-3 zege voor Streefkerk. Laatstgenoemde club zag twintig minuten voor tijd zijn doelman nog met een rode kaart wegens natrappen het veld verlaten.Streefkerk is verzekerd van een vervolg in het cuptoernooi.
Heerjansdam was met 3-1 te sterk voor DBGC.Van Nugteren en twee keer Nedely Fortes tekenden voor de treffers. Heerjansdam is door naar de volgende ronde.VVGZ verloor op eigen veld met 0-1 van Binnenmaas.Goed nieuws op sponsorgebied was er wel voor de Zwijndrechtse Vogels. Tijdens de presentatie van de A-selectie voor de businessclub eerder deze week, verkondigde de voorzitter van de sponsorcommissie Hans Schutte een zeer positieve mededeling. Bekend werd gemaakt dat de huidige hoofdsponsor VLS Schoonmaak het sponsorcontract met VVGZ met drie seizoenen heeft verlengd.
EBOH maakte de verre reis naar Yerseke en beet met 3-1 in de Zeeuwse stof. SC Emma ging in het stadsduel bij de zaterdagtak van Dubbeldam met 5-0 hard onderuit.
Ook verlies voor Wieldrecht.Op verplaatsing in en tegen Strijen werd met 3-2 verloren.Voor de aftrap van dit duel werdeen minuut stilte gehouden voor de slachtoffers van het familiedrama dat zich eerderd deze week in Dordrect afspeelde en waar Wieldrecht zo diep werd getroffen.Ook speelde Wieldrecht met rouwbanden om.
Papendrecht was met 0-1 de sterkste in de Alblasserwaardse streekderby met De Zwerver. Justin Beemsterboer was de maker van de winnende goal.Ook Papendrecht mag verder doorbekeren.
Wieldrecht zag het uitduel in en tegen Strijen met 3-2 verloren gaan.Drechtstreek kreeg met 6-1 flink op de broek bij RVVH.