Sport

reageer als eerstzo 11 nov 2018

Dordrecht Lions blijft zegevieren in ijshockey eerste divisie

DORDRECHT-De trein der overwinningen van koploper Dordrecht Lions in de ijshockey eerste divisie blijft maar doordenderen. Onder leiding van machinist en coach Don Galjaard werd zaterdagavond het volgende station, Amstel Tigers met een 7-1 zege gepasseerd.
Ondanks de laatste plaats in het klassement bood de Amsterdamse tegenstander in de eerste periode nog aardig wat tegenstand. Pas in de negende minuut openden de Dordtenaren de score middels Martijn Broerse. Ferry Kooijman was vervolgens de man namens de Lions voor de 2-0.
In de tweede periode liep Dordrecht Lions via Jasper Busink, 2x Floris Veenhuizen en Bram Mookhoek eenvoudig uit naar een 6-0 tussenstand. In de afsluitende derde periode mocht Amstel Tigers nog wel de eretreffer aantekenen. Luke Zwartbol bepaalde tenslotte met zijn doelpunt de 7-1 eindstand.
Na zeven speeldagen blijft Dordrecht Lions de ongeslagen ranglijstaanvoerder. Met een punt achterstand heeft runner up Tilburg Trappers echter wel de achtervolging op de Dordtenaren ingezet.

Geef een reactie