Sport

reageer als eerstvr 26 okt 2018

Dordrecht Lions neemt het op tegen Nijmegen Devils

DORDRECHT – Na de knappe 5-0 overwinning op HIJS HOKIJ Den Haag, afgelopen zaterdagavond, staan de Dordrecht Lions alleen tweede in de Eerste Divisie met slechts 1 punt achterstand op de koploper, GIJS Groningen. De Dordtenaren blijven dus goed presteren dit seizoen en zaterdagavond spelen ze weer een thuiswedstrijd in de eigen ijshal in de Sportboulevard.

Tegenstander is dan Nijmegen Devils, die afgelopen zaterdag pas in overtime van de Tilburg Trappers verloor. Nijmegen Devils staat gedeeld zesde en een overwinning zou dus voor de Dordtenaren te doen moeten zijn. Maar deze zesde plaats van de Nijmegenaren geeft een vertekend beeld van hun kracht, want ze hebben een wedstrijd minder gespeeld dan de overige ploegen. Daarnaast leert het verleden dat Dordrecht Lions het altijd moeilijk heeft tegen deze ploeg en dus niet moet onderschatten.
Neemt niet weg dat bij een overwinning Dordrecht Lions mee blijft doen voor de bovenste plaatsen en direct al een grote stap kan zetten naar de playoffs.

De wedstrijd in ijshal van de Sportboulevard vangt om 20.15 uur aan. De entree is 5 euro, kinderen tot 12 jaar 3 euro. Voor meer informatie: www.dordrechtlions.nl.

Geef een reactie