DORDRECHT – In de play-offs van dit seizoen moesten de Dordrecht Lions, de nummer 8 in de competitie, het opnemen tegen de nummer 1, de Amsterdam Tigers.

Op zaterdagavond werd er thuis gespeeld en bleek al snel dat de Amsterdammers een maatje te groot waren voor de Dordtenaren. Binnen een kwartier stond het 0-3.
De Lions konden nog terugkomen tot 2-3 door doelpunten van Floris Veenhuizen en Erik Brand. Halverwege de 2e periode begonnen de Tigers weer te scoren en 20 minuten later stond de eindstand van 2-7 op het scorebord.

Op zondagmiddag betraden de Lions het ijs in Amsterdam. Ook hier waren de Tigers heer en meester. Na de 1-0 voor de Amsterdammers kon alleen Dominykas Bisturys nog gelijk maken en scoorde de 1-1. Hierna begonnen de Tigers erop los te scoren en werd het al snel 10-1 in de 44e minuut. Levi Galjaard kon nog iets terug doen en maakte de 10-2 in de 51e minuut.
Uiteindelijk werd het nog 11-2, wat betekent dat de Tigers een ronde verder gaan in de play-offs.